2777
2789
عنوان

باز شدن بختم

160761 بازدید | 173 پست

من شهریور ماه میشم ۳۱ سال الان خیلی استرس دارم بختم باز نشده خاستگاری هم نیست مواردی هم که بود کلا قصد ازدواج نداشتن یا منصرف میشدن به نظرتون چیکار کنم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره توحیدمریم ونسا رابرآب بخوانید سه پنجشنبه غسل کنید بخت پنجاه ساله روهم بازمیکنه

واقعا ؟ واسه کسی میپرسم عزیزم

کسی دیدی نتیجه گرفته؟

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
واقعا ؟ واسه کسی میپرسم عزیزم کسی دیدی نتیجه گرفته؟

خودم شوهرمو دوس داشتم مانع بود خیلی کلاهرخواستگاری میومد بهم میخورد درست نمیدونم ازکیه فک کنم از حضرت زهراست دوستم خوند دومین پنجشنبه جواب گرفت ازدواج کرد من بیست سالمه اما چون شوهرمودوس داشتم خوندم ازدواج کردم 

.
خودم شوهرمو دوس داشتم مانع بود خیلی کلاهرخواستگاری میومد بهم میخورد درست نمیدونم ازکیه فک کنم از حضر ...

ممنون عزیزم دعا کن واسه کسی بخونخ بختش باز بشه ان شالله

حتما باید خودش بخونه یا مادرش بخونه موردی نداره؟

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
یکجا باید خونده بشه آخه دوتا سوره طولانی ان؟

طولانیه تو یه ظرف خیلی بزرگ یاوان بخونید باوضو بشینیدکه خسته نشید اگه اذیت بشین عوضش ارزش داره خیلیا جواب گرفتن اگه خودتون بخونیدبهتره اگه سوادنداشت کسی میتونیدبراش بخونید سواددرحد قرآن خوندن متظورمه

.
شاغل نیستم تلاشمو کردم کار دولتی نیست یا پارتی، خیلی از آینده م نگرانم

من الان این ساعت بهت میگم بختت بازمیشه یه آدم مورد پسند پاک وخوشتیپ نصیبت میشه سال دیگه تاپیک میزنی درموردش م

.