بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگ دخی بودی ببرمت ی گپ ک بچه های نی نی سایت اونجان😁
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
آی دیتو بده تو تل اول بررسیت کنم اگ دخی بودی ببرمت ی گپ ک بچه های نی نی سایت اونجان😁
من یه بار اصن بخاطر نینی سایت تل نصب کردم بعدفک کردن پسرم 😂 عاخه هرکارمیکردم صدام ضبط نمیشد😂😂😂 وای خدا اون روز مرده بودم ازخنده بعدعصبیم شده بودم فکر میکردن پسرم
من یه بار اصن بخاطر نینی سایت تل نصب کردم بعدفک کردن پسرم 😂 عاخه هرکارمیکردم صدام ضبط نمیشد😂😂😂 و ...
اخه چن بار ی کسایی اومدن گپ
اخرش نفهمیدیم کی بودن
واس همین باید اول خودم بررسی کنم😂😂😂
بچه ها اخه عکس تو گپ میذارن
واس همون باید بررسی کرد
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀