2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی دیتو بده

تو تل اول بررسیت کنم

اگ دخی بودی ببرمت ی گپ ک بچه های نی نی سایت اونجان😁 

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
آی دیتو بده تو تل اول بررسیت کنم اگ دخی بودی ببرمت ی گپ ک بچه های نی نی سایت اونجان😁 

من یه بار اصن بخاطر نینی سایت تل نصب کردم بعدفک کردن پسرم 😂 عاخه هرکارمیکردم صدام ضبط نمیشد😂😂😂 وای خدا اون روز مرده بودم ازخنده بعدعصبیم شده بودم فکر میکردن پسرم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من یه بار اصن بخاطر نینی سایت تل نصب کردم بعدفک کردن پسرم 😂 عاخه هرکارمیکردم صدام ضبط نمیشد😂😂😂 و ...

اخه چن بار ی کسایی اومدن گپ

اخرش نفهمیدیم کی بودن

واس همین باید اول خودم بررسی کنم😂😂😂

بچه ها اخه عکس تو گپ میذارن

واس همون باید بررسی کرد

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
اخه چن بار ی کسایی اومدن گپ اخرش نفهمیدیم کی بودن واس همین باید اول خودم بررسی کنم😂😂😂 بچه ها ا ...

عاره فک کنم اصن همونایی😂 نامردا رفتن یه گروه دیگه زدن😞

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
منم ببر

درخواست دوستی میدم قبول کن

آی دی تلتو بده من