2777
2789

بوگو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوففففف به جکم باس کو کو کنییییم؟؟؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
دوتا گوجه میخورن به هم رب میشن  هار_هار_هار#  

اون هار هار هارت خودش ی جوک جدا بود😂🤣

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بی نمک ترین جک

دو تا گوجه با هم دعوا میکنن یه گوجه سبز میاد جداشون کنه،میگن سید تو دخالت نکن😓

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

یروز یه کچل میره سلمونی بش میخندن میگه مرض اومدم آب بخورم😐 بیمزه هم خودتونید😛

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بوگو

عاقا یه روز یه یارو شب تا صب شیفت بوده صب میره خونه میبینه خانومش ل خته رو تخت خابه در بالکنم بازه میره پایینو نگا میکنه میبینه یه نفر داره با عجله لباساشو میپوشه و میدوعه یخچالی که تو بالکن بوده رو بر میداره میندازه تو سرش کمرش میگیره

میره پیش دکتر میگه عاقا کمرم درده دکتر میگه چرا میگه اینجوری شد یخچالو انداختم سر یارو کمرم گرفت دکتر نسخشو میپیچه و میگه برو 

نفر بعد میره پیش دکتر میگه آقای دکتر کمرم درد میکنه دکتر میگه چرا میگه والا صب دیرم شده بود داشتم با عجله لباسامو میپوشیدم برم سر کار یه یخچال از اسمون افتاد تو سرم دکتر نسخشو میپیچه و میره

نفر بعد میره پیشش میگه کمرم درد میکنه دکتر میگه چرا میگه والا تو یه جریانی رفتم تو یخچال قایم شدم نمیدونم کدوم از خدا بی خبری از طبقه چهارم پرتش کرد پایین😁😁

😈😈...Well Well
عاقا یه روز یه یارو شب تا صب شیفت بوده صب میره خونه میبینه خانومش ل خته رو تخت خابه در بالکنم بازه م ...

😂🤣🤣🤣🤣نشنیده بودم اینو😂🤣

عاقا یه روز یه یارو شب تا صب شیفت بوده صب میره خونه میبینه خانومش ل خته رو تخت خابه در بالکنم بازه م ...

از واسه من تکراری تربودکه😑

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨