2777
2789
خانوما ‏١- nilofar 73 2-  @aviiiii 3- @lovers1397 ‎4-هستي ٦٣ ‎5-گندمكاران ‎6-مهر ماهي ٦٦ ...

میشه اسم دوستمم بنویسی گفته میخونه اسمشم معصومه هست

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم ۴۰ صلوات فرسادم

حاجت روا شید انشاالله خواهر منم یادتون نره ممنون😔

میشه ۴۰ شب بخونم تاپیک را بالا نگه داریم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

منم خوندم..انشاالله همه حاجت روا و دلشاد بشیم❤

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤
خانوما ‏١- nilofar 73 2-  @aviiiii 3- @lovers1397 ‎4-هستي ٦٣ ‎5-گندمكاران ‎6-مهر ماهي ٦٦ ...

خدایا اول سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان رو میخوام

خدایا به عزت و جلالت قسم نظری به این لیست کن

هر کسی تو دلش هر حاجتی داره به حرمت این شبای عزیز برآورده به خیر کن و دلشون رو شاد کن

آمین یا رب العالمین

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
دوستان من دیر رسیدم انشاءالله همه تون حاجت روا شید لطفا برای همه منتظرا دعا کنین 

ان شاالله هر حاجتی داری به حق این شبای عزیز حاجتت روا بشه.ان شاالله که دلت شاد بشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
ممنون عزیزم انشاءالله  انشاءالله تا قبل از عید همه منتظرا مادر شن منم بشم

جای دیگه حدیث کسا شرکت دارم.ان شاالله دعا میکنم به حرمت نام پنج تن حاجتتون خیلی زود برآورده بشه. تا قبل عید 99 بچتون به دنیا اومده باشه و بغلش بگیرید به سلامتی

خوندم ۴۰ صلوات فرسادم حاجت روا شید انشاالله خواهر منم یادتون نره ممنون😔 میشه ۴۰ شب بخونم تاپیک را ...

عزيزم يه گروه زديم تو ت لگرام براي همين منظور. چهل شب حديث كساء .

خواستيد لينكشو ميذارم

ممنون عزیزم انشاءالله  انشاءالله تا قبل از عید همه منتظرا مادر شن منم بشم

عزيزم يه گروه ختم حديث كساء گذاشتيم چهل روز . چهل نفر اگه خواستين لينكشو بذارم