2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق بایکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 63 پست
پدرشوهرم برای ما ی ریال خرج نکرد شوهرم هم درس خوندهم کارد ازتموم خواستهام زدم برای شوهرم اونا زناشون ...

پول این وسایل و پدر شما داده بعد بدی به دیگری ؟😯

برادر شوهرت مگه خودش سر کار نمیره حالا خانمش نتوانسته جهیزیه بخره 

بعدا خورد خورد تهیه کنن

جهیزیه ات رو داشته باش و ازش مگه لیست و سیاهه ندارید ؟ بگو هیچ کسی نمیاد جهیزیه رو ناقص کنه 

بفکر آینده هم باش خدای نکرده مشکلی پیش بیاد ...

خدا نکنه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
راهکارش سر و صدا و داده که شوهرت کمی بترسه.کوتاه نیایی هااا

نه کوتاه نمیام ولی خیلی داغون میکنن روح ورانمو و جو خونمو😢😢

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا این وسایل ب حدی برام مهمه ک خودموشوهرم بکشم بخاطراین عوضی بازیاشون

عزیزم هرچ باشه جهازتن...اشکال نداره خودت برخورد کن اگ شوهرت همکاری نمیکنه راحت بگو لطفا بار اخرت باشه اسم وسایل منو میاری خیلی دوسداری وسیله ارزون بگیری سمساری بت معرفی کنم

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
پول این وسایل و پدر شما داده بعد بدی به دیگری ؟😯 برادر شوهرت مگه خودش سر کار نمیره حالا خانمش نتوا ...

اره خانواده بیچارم خریدن😢شوهرم خودشومالک همه چی میدون ک البته حرف مفته من ازاین میسوزم وقتی اونا این زرومیزنن شوهرم جای اینک بگه ن خانومم رازی نیست میگه میپیچم برات😢عمل ک نمیتون کنه ب حرفش چون واقعن میکشمش ولی بااین حرفاش پیرم کرده

اره خانواده بیچارم خریدن😢شوهرم خودشومالک همه چی میدون ک البته حرف مفته من ازاین میسوزم وقتی اونا ای ...

شوهرت از عجایبه بخدا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم هرچ باشه جهازتن...اشکال نداره خودت برخورد کن اگ شوهرت همکاری نمیکنه راحت بگو لطفا بار اخرت باش ...

تخت خوابمو چون حامله شدم سریع بدازدواج و بچم اذیت میکردوجلوی تی وی میخابیم مثلن استفاده نکرده بودم تازه دارم استفاده میکنم چندوقت ب اون گیرداده بود😑😑😑😑بازدوباره ب سینماخانواده وتی وی وماکروفر وتستر😖😔😔

شوهرت از عجایبه بخدا

اره میدونه بااین حرفا حکم قتلشوصادرمیکنه ومن نمیدم ولی بازم باهمین حرفاش منو جلواونا هیچ‌میکنه وهمین باعث شده دوباره ب خودش جرات بده هردفع

اره خانواده بیچارم خریدن😢شوهرم خودشومالک همه چی میدون ک البته حرف مفته من ازاین میسوزم وقتی اونا ای ...

شوهرت چقدر ساده هست و رو مخ 

به شوهرم گفتم از تعجب حرفش نیومد 

میگه مثل این میمونه بیان به من بگن فلانی تو که محل کارت نزدیکه و ماشین تو پارکینگ میزاری 

به قیمتی که چند سال پیش خریدی بده به ما 

یا اصلا بده به ما خودت نیار نداری که 😐😐

والا کار همسرت از برادرش عجیبتر هست .

جهیزیه رو نمیبخشن آدم از دو روز دیگه اش خبر نداره

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
شوهرت چقدر ساده هست و رو مخ  به شوهرم گفتم از تعجب حرفش نیومد  میگه مثل این میمونه بیان ...

دقیقن😢😢😢همینه 

موضوع رو به خانواده خودت بگو البته اگه دیدی کش پیدا کرد که به همسرت برسونن جهیزیه رو حق ندارن دست بزنن و کم کنن

موضوع رو به خانواده خودت بگو البته اگه دیدی کش پیدا کرد که به همسرت برسونن جهیزیه رو حق ندارن دست بز ...

مامانم گفته اون لحظه ساکت میشه همسرم نصف کاراش بخاطراینه لج منودربیاره 

مامانم گفته اون لحظه ساکت میشه همسرم نصف کاراش بخاطراینه لج منودربیاره 

وسیله ها رو از کارتن بکش بیرون استفاده کن 

حتی شده الکی 

تخت خواب و جدی گفتی تو رو خدا ؟؟؟؟🤤🤤🤤

وسیله ها رو از کارتن بکش بیرون استفاده کن  حتی شده الکی  تخت خواب و جدی گفتی تو رو خدا ؟ ...

توکارتون نیست چیدم الکی توکابینت ازفردا انشالله شروع میکنم ب استفاده کردن قدیمیا ی مثل اینجوری داشتن مال ادم نخور را یه ادم بخور میاد میخوره حکایت حال من خودم استفاده نکردم مردم اومدن دست گذاشتن😔