2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست
من الان هفته ۲۸هستم. جنیحرکاتش عشقی شده هر وقت دلش بخواد میزنه. ساعت منظمی نداره. مثلا امروز از ی ...

عاخی😍.اره از ۲۸ ببعد اگه زمان زیادی طول کشید وجنین ضربه نزد با ید مراقب بود ویه چیز شیرین خورد واز بودنش مطمئن شد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم طبیعیه. برا منم بعضی روزا شیطونه بعضی روزا انقدر آروم که میترسم

بچه من تا حالا همش شیطون بوده به خاطر همین نگرانش شده خخخ 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین❤
عاخی😍.اره از ۲۸ ببعد اگه زمان زیادی طول کشید وجنین ضربه نزد با ید مراقب بود ویه چیز شیرین خورد واز ...

میترسم بند ناف دورش پیچیده شده باشه😢😢😢

بچه من تا حالا همش شیطون بوده به خاطر همین نگرانش شده خخخ 

هر روز مثل هم نمیشه باهاش بیشتر حرف بزن. دو سه هفته دیگه به صدات عکس العمل نشون میده.مثلا دراز بکشی بگی تکون بخور سه دقیقه ای تکون میخوره. احتیاجی هم به خوردن چیز شیرین نیست 😍😍

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
هر روز مثل هم نمیشه باهاش بیشتر حرف بزن. دو سه هفته دیگه به صدات عکس العمل نشون میده.مثلا دراز بکشی ...

واقعا؟؟الهی فداش بشم😍😍😍😍 برام دعا کنین دخترم سالم به دنیا بیاد❤❤❤😘😘

واقعا؟؟الهی فداش بشم😍😍😍😍 برام دعا کنین دخترم سالم به دنیا بیاد❤❤❤😘😘

آره برا من که اینطوریه. انشالله سالم و بموقع بدنیا میاد. بخودت انرژی مثبت بده چون کائنات صداتو میشنوه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ