با دارو و آمپول اقدام کردم. موعدم 18 بود من 14 بی بی زدم منفی شد امروز 19 پری نشدم. هییییچ علاءنی جز ترشح ندارم و اینکه تخمدانم میسوزه. آیا ممکنه تست ام مثبت شه؟ خیلی نگرانم. اگر تجربه ای دارید بفرمایید
منم درد و ترشح دارم ولى كلى به موعدم مونده نميتونم بيبى بزنم 🙊
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
چشم عزیزم ایشالا غصه نخور منم این روزا رو گذروندم درکت میکنم ولی خودتو بزن به بیخیالی سخته ها تلاشتو بکن ولی بهش فکر نکن اون زمان که بیخیالش میشی باردارم میشی همون ماه واسه من اینجوری شد ایشالا شما هم دلت خوشحال میشه و یه نی نی کوچولوی سالمخدا بهت میده
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
فردا بزن ببين چى ميشه اگه مثبت بود كه انشاءالله هست با حال خوبت براى منم يه صلوات بفرست منم برات فرستادم
❤️
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)