2777
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 8 پست

وارد هفته ۸ بارداری شدم ولی حالت تهوع و حس بدی که در دوران بارداری هست من ندارم فقط کمی سرم درد میکنه و نسبت به بو حساسم به نظرتون چرا اینجوریم چرا حالت تهوع ندارم؟

خوش به حالت مگه بده من پدرم در اومد تازه خداروشکر یکم بهتر شدم،اینکه تهوع نداری خودش یه نعمت هس

خب همین جاریم بارداره میگه اصلا حالم خوب نیست پس چرا من خوبم از این میترسم مشکلی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم الان تو هفته نه هستم اصلا تهوع ندارم، سینه هام هم اولا حساس بود اما الان نه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

من از اولش هیچ تهوع و دردی نداشتم .اما مشکلم لک بینی بود .. امروزم ی هوووو خونریزی کردم برای دومین بار 😭😭😭😭خیلی ترسیددددم یه هوووویی ریختتتت ی عالمه .. الان لک شده .. میدونم بیمارستانم برم کاری نمیکنن . فقط دارم واسه خودم دعا میکنم😢

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نگفتن علتش چی بوده؟

ممنونم عزیزم  انشالله 😔😔😔الان انقد میترسم تا دستشویی میرم . لخته دفع شد ازم . 

انقد ک دیر به من وقت  دکتر داده بودن .. اون سری اورژانسی رفتم ک وقتی دیدن قلب میزنه گفتن طوری نیست .. ۳ هفته اخیر من کلا هروز خونریزی قهوه ای کم داشتم. ک تو این بین سونو کردن گفتن دو تا ساک میبیننو دو قولو بوده و یکیش افتاده . و بازم ایرادی نداره بچه خوبه . تا امرووز اینجوری شدم خیلی میترسم . میدونم هر دکترا اصلا قرص و امپولی نمیدن . دردی هم ندارم . نمیدونمم از چیه میگم شاید هماتومه ... فعلا استراحت کنم تا فردا ببینم چطکریه اوضام

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...