2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا حرفم به هم جنسای خودمه با اینکه میدونن این مرده زن داره بچه داره بازم حرف میزنن بعدشم میگن مگه چیه فقط داریم چت میکنیم

تا خدایی هست......

نمیدونم چرا اینجور مواقع پیشنهاد تهدید به طلاق به مهریه به گوشی شکستن واینا میکنن..بیاین هودمونو.گول نزنیم..وقتی مردی دلش وذهنش به اینچیزا باشه هیچ تهدیدی فایده نپاره...چون به فرض خیلی محال اگه بخواد دست از اینکاراش ببکنه..شما آروم میشی..بنظر من که نه..چون هرگز . از ذهت آدم پاک نمیشه..خیانت ختی به ی نگاه هم باشه خیانته..شما میخوای ازت بترسه واینکارو نکنه..نه عزیزم بخدا بعد اینکارشم آروم نمیشی

استارتر دلم میخواد اینو با اره برقی سانت سانت ببرمش بپاشم جلوی سگگگگگگگگگگ بخورتش 

کاش اینجا بودی میدادم دستت با اره برقی ببریش

تا خدایی هست......

میخوام خیانت کنم دلم اجازه نمیده ابرومو جلو همه میبره چون مث اون زرنگ نیستم برم خونه بابا ناراحت میشن میگن به خاطر دخترت تحمل کن دعوا راه بندازم همسایه ها می ریزن ابروم میره نمیدونم چی کار کنم 

تا خدایی هست......
میخوام خیانت کنم دلم اجازه نمیده ابرومو جلو همه میبره چون مث اون زرنگ نیستم برم خونه بابا ناراحت میش ...

واقعا برزخه 

اون به اصطلاح مرد نماها حالتو ببینن که عقبه ی هرزگریهاشون چیا برای یه زن پیش میاد

باع...
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز