2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا حرفم به هم جنسای خودمه با اینکه میدونن این مرده زن داره بچه داره بازم حرف میزنن بعدشم میگن مگه چیه فقط داریم چت میکنیم

تا خدایی هست......

نمیدونم چرا اینجور مواقع پیشنهاد تهدید به طلاق به مهریه به گوشی شکستن واینا میکنن..بیاین هودمونو.گول نزنیم..وقتی مردی دلش وذهنش به اینچیزا باشه هیچ تهدیدی فایده نپاره...چون به فرض خیلی محال اگه بخواد دست از اینکاراش ببکنه..شما آروم میشی..بنظر من که نه..چون هرگز . از ذهت آدم پاک نمیشه..خیانت ختی به ی نگاه هم باشه خیانته..شما میخوای ازت بترسه واینکارو نکنه..نه عزیزم بخدا بعد اینکارشم آروم نمیشی

استارتر دلم میخواد اینو با اره برقی سانت سانت ببرمش بپاشم جلوی سگگگگگگگگگگ بخورتش 

کاش اینجا بودی میدادم دستت با اره برقی ببریش

تا خدایی هست......

میخوام خیانت کنم دلم اجازه نمیده ابرومو جلو همه میبره چون مث اون زرنگ نیستم برم خونه بابا ناراحت میشن میگن به خاطر دخترت تحمل کن دعوا راه بندازم همسایه ها می ریزن ابروم میره نمیدونم چی کار کنم 

تا خدایی هست......
میخوام خیانت کنم دلم اجازه نمیده ابرومو جلو همه میبره چون مث اون زرنگ نیستم برم خونه بابا ناراحت میش ...

واقعا برزخه 

اون به اصطلاح مرد نماها حالتو ببینن که عقبه ی هرزگریهاشون چیا برای یه زن پیش میاد

باع...