2777
2789
عنوان

چکارکنم گیج شدم

94 بازدید | 8 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم نمیدونم چجوری راهمو پیداکنم. اگ شما ی خواهربزرگتر داشتین ک زیرپوستی خراب بود چکارمیکردین. من با شوهراولم سر خیانتش و اعتیادش مشکل داشتیم بعد رفتیم شمال شوهرخواهرم نبود منو شوهرم دعوامون شده بود. قهرکردم قبلش اون خواهرم دیدگ موقع غذا رفته چفت شوهرم نشسته دوسانت فاصله هی میخندن. صورتشو نزدیک شوهرم گرفته. بعد قهرم رفته بودن دوتایی تو جنگل والیبال بازی کردن. اومدیم شهرمون ب مادرم اعتراض کردم گفت هیچی نگو سیاه سره گناه داره خواهرته( ازم 5سال بزرگتره انقد بیشعوره). فراموش کردم باز موقع جداییم شوهرم بهم گفت اون خواهرت ج... است گفتم نگو نیس. الان باز بعد چندسال ازدواج کردم با این شوهرمم پارک بودیم اومد لاس زد ی شوخی جنسی باهردومون گفت شوهرم خودشو زد کوچه علی چپ. هرچی بمادرم میگم میگ گناه داره هیچی نگو زندگیش نپاشه. از طریق دیگ آبرومو برد جلو شوهرم .رفته بودیم مسافرت زن عمو دخترعموم باهاش خیلی رفیقن تحریک کرد انداخت بجونم دخترعمومو. آبروریزی  راه افتاد. ازاونزمان اختلاف منو شوهرم خیلی شدید شده واس بچه گفت نمیخاد گفت تو جیغ جیغی هستی😭خودش زبونش نیشداره. الانم زده شیشه روغن زیتون پرت کرده شکسته. تازه فهمیدم ک همسایشونم ب خواهرم ک متاهله پیشنهادداده واس کلاس گذاشتن بهم گفت پارسال

با خواهرت قطع رابطه کن 

کردم. حیله گر بمامانم گفته طفلک این گناه داره خانواده ‌‌شوهرش بگن مگ خواهرنداره من برم شهرش سیسمونیشو بچینم. دورو هست مخالفت میکنم نمیذارم بیاد ولی چرا مامانم نمیبینه بامن لج میفته. چرا دقت نمیکنه هرجا اون خواهرم هست دعوا پیش میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی زمین ارث داشتیم زده بنامش میخوام برم خونه مامانم بست بشینم تا بهممون پس بدن زمینمونو. تازه پررو داره مخ مامانمو میزنه ی زمین دیگشو بزنه ب نام پسرخواهرم منم میرم میگم پس بنام بچه منم بزن اگ انقد خرتو خره ینی چی خب پس اون خواهرو برادر دیگم چی

کردم. حیله گر بمامانم گفته طفلک این گناه داره خانواده ‌‌شوهرش بگن مگ خواهرنداره من برم شهرش سیس ...

مهم نیست فقط خواهرت رو دور نگه دار بگو شوهرم گفته نیاد هر موقع میاد فتنه میشه . 

[QUOTE=81762240]مهم نیست فقط خواهرت رو دور نگه دار بگو شوهرم گفته نیاد هر موقع میاد فتنه میشه . [/QUOTE آره اززبون شوهرم بگم بهتره فقط خداکنه مامانم زنگ نزنه ب شوهرم وگرن انقد شوهرم لجبازه ک میگ. من نگفتم خب بیاد. کلا همه درد این زندگی رو دوش خودمه فقط دعا کنم شوهرم خرابکاری نکنه.راستی یچیزی اوایل ازدواجم واس اینک یوقت جدانشم مامانم گیرداد زود حامله بشم اینم لج کرد گفت بچه نمیخام فعلا. 

[QUOTE=81762240]مهم نیست فقط خواهرت رو دور نگه دار بگو شوهرم گفته نیاد هر موقع میاد فتنه میشه .  ...

اگر هم گفته بود بیاد شما بگو با شما رودروایسی داره روش نمیشه در مورد بچه هم اخلاق و رفتارت رو درست کن غر نزن الان که بچه داری داره میاد سیسمونی بچینه دیگه 

اگر هم گفته بود بیاد شما بگو با شما رودروایسی داره روش نمیشه در مورد بچه هم اخلاق و رفتارت رو درست ک ...

ن اون نقشه داره اخه از زمان عقدم دوبار به شوهرم کرم ریخت دید این مث شوهر اولم پا نمیده. الان با آبروریزی و دعوا راه انداختن منو ضایع کرد جلوی شوهرم. اینبار بیاد سیسمونی همین برنامه رو جلوی خانواده شوهرم پیاده میکنه نمیذارم بیاد اصلا خودم مهمونی میگیرم فقط اقوام شوهرم بیان. و بقیه. همه جز همون خواهرم