2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 66 پست
شده تاحالا به همسرتون وقتی لباس پوشیده میره بهش بگید امروز خیلی خوشتیپ شدی لباسات خیلی بهت میاد؟و از ...

عزیزم رابطمون تو این منزل جدید خیلی گرم شده خداروشکر ومتفاوت منم همه سعی وکردم اما درمورد خودارضایی اونم بیشتر وقتایی که بهم خیانت میکرد ینی وقتایی که پی ام میدیدم بیشتر بود حالت انتقام 

هیچ معنی نداره طلاق اینجوری باشه همه فردای عروسی باید دادگاه باشن یه وقت هایی لازمه نیم من شدن زندگی ...

عزیزم اینجوری خیلی حس کوچیک شدن نمیکنم ؟ آخه چقد به آب وآتیش بزنم من این حس تعریف کردن وبالا بردن رو قبول دارم وواقعا هم انجام دادم براش اما درمورد همسرم فکر میکنم به خاطر تنوع طلبی باشه به هیچ وجه هم مشاوره نمیاد چون کلا انکار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجوری خیلی حس کوچیک شدن نمیکنم ؟ آخه چقد به آب وآتیش بزنم من این حس تعریف کردن وبالا بردن رو ...

نه عزیزم این بخاطرراهنمایی غلط دوستانه که خیلی راحت بهت میگن تحقیرشدی کوچیک شدی و اینکه ضربه خوردبن این حس دارین،خودتون دوست دارید جای زن هایی باشید که همسرتون باهاشون چت میکنه چون حرفای قشنگمیزنه!علتش اینه اون خانم ها حس خوب به همسرتون میدن و باعث میشن که مرد جذبشون بشه باورکنید خیلی زن هاهستن که خیانتی دیدن که آدم باشنیدنش مغزاستخونش تیرمیکشه شمایه لحظه فکرکن بیای خونت ببینی همسرتون باخانمی توخونه شماهستن؟؟! ولی همسرشما اینجوری نیست خداروشکر شماهم گذشته روفراموش کن فکرکنید یه زندگی تازه شروع کردین بایک مرد جدید سخته ولی شما از پسش برمیای وقتی شماهمسرتو بکشی بالا اونم شمامیکشه بالا واصلا حس کوچیک شدن نمیکنید

تنهایی قشنگه اما دونفره اش!
نه عزیزم این بخاطرراهنمایی غلط دوستانه که خیلی راحت بهت میگن تحقیرشدی کوچیک شدی و اینکه ضربه خوردبن ...

چقد توخوبی واقعا ممنونم ازت فقط یه سوال دارم من بارها ازشوهرم خواستم هروقت دلش میخواد بهم پیام س ک س ی بده من پایه ام بخدا هزاربارگفتم بهش میگه این چه حرفبه تواشتباه میکنی این حرفا نیست اصلا و قبول نمیکنه

چقد توخوبی واقعا ممنونم ازت فقط یه سوال دارم من بارها ازشوهرم خواستم هروقت دلش میخواد بهم پیام س ک س ...

نظر لطفتونه خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌷

فقط منظورتون از پیام دادن وخرف همسرتون متوجه نشدم

بابت دیر جواب دادنمم معذرت میخوام چون ساعت کاریم هست و فقط مشاور دادن های حضوریم🌸

نظر لطفتونه خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌷 فقط منظورتون از پیام دادن وخرف همسرتون متوجه نشدم بابت ...

شما مشاور هستید کجای تهران هستین ؟ میشه شمارتون رو داشته باشم ؟ یا حداقل درخواستمو قبول کنید

شما مشاور هستید کجای تهران هستین ؟ میشه شمارتون رو داشته باشم ؟ یا حداقل درخواستمو قبول کنید

بله عزیزم روانشناس بالینی هستم،شهرک غرب تهران

متاسفانه شماره همراهم نمیتونم بدم ولی درخواست بدید بله قبول میکنم