2777
2789
عنوان

دلم گرفته

133 بازدید | 15 پست

خیلی دلم از ادمای اطرافم گرفته... 

خیلی. 

فرق نداره کی باشه. هرکی یه جور رفتار کرد ک دلم بشکنه.... من بیشترین ضربه هارو از خانواده خودم خوردم. اونا بیشتر از همه ناراحتم میکنن 

کاش میشد دلم از سنگ شه.... 

کاش میشد وقتی یه بارم بعد چند وقت جوابشونو دادم دلم نخواد رفع رجوع کنم... دلم نازم نباشه.... 

کاش بشه منم مث بقیه سنگ شم. این دل نازکی این دل مهربونی شده عذابه جونم. 

گلم این دل نازکی نیست مهرطلبیه ،مشکل اکثر ایرانیها،راجع بهش تو نت تحقیق کن،راحت میشی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خانوادم فقط بهش دچارم. همشون براشون تیکه و متلک انداختن راحته... دل شکستن راحته... اما من حرف دلمم بخوام بزنم عذاب وجدان میگیرم. 

خیلی خولم😐

گلم این دل نازکی نیست مهرطلبیه ،مشکل اکثر ایرانیها،راجع بهش تو نت تحقیق کن،راحت میشی

وای دقیقا داشتم براش اسم کتاب مینوشتم مشکل ایشون مهرطلبیه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

قبل از بارداریم همین بودم ها... ولی الان گریم بیشتر شده. نه اینکه بگین حساسیت های بارداریه.چون قبلشم از بقیه کشیدم. خیلی ناراحتم ک نمیتونم جلو ناراحتیمو بگیرم. این بچه گناه داره ک تو وجودمه.... 

قبل از بارداریم همین بودم ها... ولی الان گریم بیشتر شده. نه اینکه بگین حساسیت های بارداریه.چون قبلشم ...

میدونی چرا برای بقیه مهم نیست شما چه حسی دارید چون اونا فقط کارایی رو. میکنن که خودشون رو خوشحال کنه نه دیگرانو روش اونا درسته اعتماد به نفستو ببر بالا حرف دیگران برات مهم نباشه 😘😘

روش اونا ک کارشون دل شکستن هم دیگه هست.... درسته؟؟ اونا ب رفتار هم عادت کردن. چون مث هم هستن. از پس هم بر میان. فقط من شوهرم میگه خنگ در اومدم.😅😄

روش اونا ک کارشون دل شکستن هم دیگه هست.... درسته؟؟ اونا ب رفتار هم عادت کردن. چون مث هم هستن. از پس ...

هیچوقت اجازه نده کسی بهت بگه خنگ مخصوصا شوهرت  اعتماد به نفست داغون میشه بهش بگو من اگه خنگم تو خنگتری که منو انتخاب کردی ☺️