2777
2789
عنوان

ابرو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 57 پست

منم همین مشکلو دارم ولی بلید نمیکنم چون بعد یه مدت زده میشی بعدشم تیغ نزن خیلی سن بالا میره پیشونیتم کوتاهه اگه برات چیز زیاد واجبی نیست بذار بعدا که پول دستت افتاد برو ابرو بکار یکم بالاتر از همینا چندمیلیمتر .یا اینکه لیفت ابرو کن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم همین مشکلو دارم ولی بلید نمیکنم چون بعد یه مدت زده میشی بعدشم تیغ نزن خیلی سن بالا میره پیشونیتم ...

خب اگه تیغ بزنم سریع در میاد دیگه فقط امتحانیه برای عروسیم تیغ زدن بهم میومد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عکس نمیبینم😳😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عکس پایینی برای عروسیم ک تیغ زدن عکس بالا الانمه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگه میشه یه عکس برش کوچیک از چشمت با ارایش عروسی بذار 

چرا؟؟؟