2777
2789
عنوان

ابرو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 57 پست
عزیزم حسم میگه مدل ابروهات خوبن ولی خوب بر نداشتی. اگه خواستی بذار پر شه یه مدت بعد برو یه ارایشگاه ...

چرا ولی فقط کافیه دو روز از ابرو برداشتنم بگذره سریع از هم میپاشه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عع نکنیا این کارو .الان همه میرن تو ابروهای پرشون رو باز بلید میکنن ک پر نسون بده سما میخوای تیغ بزن ...

شاید با یدونه چشم متوجه نمیشید ولی عکس کل صورتم واقعا چهرمو خفه کرده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اره خوبه، منم دم ابروهام روزدم هردفعه یه مدلی میکشم،تنوع هم داره    

اره منم میگم تنوع چون زود در میاد دبکه تیغ

خب بلنده د افتاده شده ایروهات یخورده دمشو کوتاه کن .پر کن برو ی ارایشگاه خوب برات برداره

اره کوتاهش میکنم

چرا خب خودت اونایی که تازه در میان رو بردار که زیاد شلوغ نشه . 

تاجش خیلی ب هم میریزه

بنطر من تیغ نزن.عمم زده بود اسیر بود میگف یجا میخوام برم هول هولکی یا میشورم صورتم روحم نصفه ابروهام ...

ن ی خورده دنبالشو کوتاه میکنم فقط