2777
2789
عنوان

از درد مردم

189 بازدید | 16 پست

درد عادت ماهانه منو میکشه نمیدونم چه مرگمه از صب سه تا شیاف کردم یبارم قرص خوردم انگار رفته هوا از زیر شکمم تا بالای نافم تیر میکشه چرا شیاف و قرص اثری نمیکنه اخه از ۷ صب درد کشیدم نا ندارم 😔 چیکار کنم یکم دردم اروم شه بخابم اخه امپولم زدم فایده نداش

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

اخی چقدر بد منم هستم دو روز دیگه تموم میشه😖😖😞😞

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وووی الهی عزیزم منم هر وقت میشم هر شب کارم گریه اس الکی افسرده میشم☹ عزیزم یه الاله اویشن دم کن بخو ...

من یه هفته قبلش کلا افسردم تو دوره هم انقدر الکی حرص میخورم الانم همینطور

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
من یه هفته قبلش کلا افسردم تو دوره هم انقدر الکی حرص میخورم الانم همینطور

منم اینجوریم هم قبل و هم در حینش و کمی بعدش حاضرم درد بکشم ولی از لحاظ طوریم نشه😭چون روحیش لاعلاجه😭

چیکار میکنی ؟؟؟توام مثه من راهی پیدا نکردی😞

والا منم هر 6 ساعت شیاف میزارم. اینقد که درد میکشم دوس دارم بمیرم.

این ماه هم سونوی شکمی هم واژینالم انجام دادم با کلی ازمایش خدارپشکر مشکلی نداشتم. دیگه دکتر آب پاکی رو ریخت گفت وقتی مشکلی نیست پس یه چیز طبیعیه مجبوری تحمل کنی

نهایتش اینکه سردی نخوری از چند روز مونده به پریود

و اینجور چیزا

گفت مثلا چیزای طبیعی بخور دمنوش و اینجور کوفتا اصلا رو من تاثیر نداره فقط شیاف روم اثر میکنه

چیکار میکنی ؟؟؟توام مثه من راهی پیدا نکردی😞

از چند روز مونده به پریود سعی کن ترشی. پیاز

اینجور چیزا نخوری

یا اگه مفنامیک اسید سعی کنی یکی دو روز قبلش شروع کنی به خوردن یکن دردت کمتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792