2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🔹🔶🃏 فــــاݪ پـــاســـوڔ 🃏🔷🔸

📆تاریخ : چهارشنبه ۱۷ بهمن

💥چينش ستاره ای هر طرف یک ماه💥

🗣 با ۸۰% جوابدهی طبق گفته اعضا🗣

🏁 فروردين 🏁

♣️ ۵ خاج ♣️

به خوشبختی و نشاط در زندگی تان دست پیدا خواهید کرد و خودتان را به آن هدفی که در سر خود دارید خواهید رساند تمام مشکلات خود را از بین خواهید برد.

🏁 ارديبهشت 🏁

♦️ ۴ خشت ♦️

در زندگی خبرهای خوشحال کننده به گوشتان خواهد رسید که باعث شادی آرامش گرفتن در شما میشود خوشبختی و نشاط را در زندگی برایتان به وجود می آورد.

🏁 خرداد 🏁

♠️ بی بی پیک ♠️

در زندگی تان با مشکلات عشقی رو به رو شده اید سعی کنید تا می توانید در زندگیتان با شجاعت مشکلات خود را برطرف کنید و گرنه برایتان در زندگی ناامیدی و مشکلات زیاد به وجود می آید.

🏁 تیر 🏁

❤️ ۱۰ دل ❤️

به زودی در زندگی خود به آرامش و آسایش دست پیدا می‌کنید شادی و خوشبختی را در زندگیتان به دست می آورید و آرامش و آسایش را در خود به وجود می‌آورید.

🏁 مرداد 🏁

♠️ ۹ پیک ♠️

احساس بدی در زندگی به شما دست داده است باید هرچه زودتر تلاش و کوشش خود را در زمینه زندگی بالا ببرید تا موفقیت بزرگی به دست بیاورید و خوشبختی و نشاط را در خود ایجاد کنید.

🏁 شهريور 🏁

♦️ ۶ خشت ♦️

به زودی به لطف خداوند تمام مشکلات زندگی تان از بین خواهد رفت و شما به سربلندی و موفقیت دست پیدا خواهید کرد سعی کنید تا می توانید برای خود آرامش و آسایش را در زندگی به وجود بیاورید.

🏁 مهر 🏁

♣️ ۸ خاج ♣️

زندگی پستی بلندی های خیلی زیادی دارد سعی کنید با کمک اطرافیانتان خودتان را به پیروزی و موفقیت برسانید و شادی و خوشبختی را در زندگیتان به وجود بیاورید‌.

🏁 آبان 🏁

❤️ ۸ دل ❤️

بهتر است در زندگی سپاس گزار نعمت های خداوند باشید ،، بزودی ازدواجی عاشقانه و پرشور ونشاط  درپیش دارید که برایتان موفقیت و سربلندی را به وجود خواهد آورد.

🏁 آذر 🏁

♣️ سرباز خاج ♣️

به دنبال موفقیت و سربلندی راهی خواهید شد ،، شادکامی و نشاط را در زندگی بدستتان خواهد رسید،، اگر نیازمند مبلغ پولی هستید با کمک اطرافیانتان به این مبلغ پول خواهید رسید،،

🏁 دی 🏁

♦️ بی بی خشت ♦️

معاملات پولی و مالی در پیش رو دارید،، ممکن است تماس تلفنی کاری برایتان اتفاق بیوفتد ،، باید بیشتر مراقب خود درزندگی باشید ،، خبری در زندگی به گوشتان خواهد رسید،،  

🏁 بهمن 🏁

♠️ ۶ پیک ♠️

دعوا ،، جروبحث،، کشمکش ،، ناراحتی،، گره افتادن در کارها،، گریه ،، غم و اندوه فراوان ،، شکست ،، بی حوصلگی ،، بیماری ،، رسوایی ،، جدایی ،،

🏁 اسفند 🏁

❤️ شاه دل ❤️

شادی ،، خوشبختی ،، آرامش ،، به شادکامی دست پیدا کردن ،، از نظر امنیتی به آسایش رسیدن ،، در مسیر های درست زندگی گام بر داشتن.

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

همتون تا ۳وعده دیگه پولدار میشید یا ۳روز دیگه یا ۳هفته دیگه یا ۳ماه دیگه.مسافرت در پیش دارید.به خدا توکل کنید و در خواندن نماز کاهلی نکنید.😂😂😂😂😂😂

آبجی خواجه حافظ شیرازی😁

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز