وقتی خونه خودمونیم تنهاییم عالیه فقط با اسباب بازیاش بازی میکنه؛؛ اما خدا نکنه بریم جایی که اونجا هم بچه باشه،، امشب جایی بودیم که یه بچه ۶ساله بود،، پسر من ۲ونیم سال؛؛ هر نیم ساعت ؛؛ یه ربع گریه میکرد،؛ یا یه چیزی میخواست ، کیف اون بچه رو میخواست،، اونم میداد؛؛ الکی جیغ میزنه و گریه به حالِ مُردن ؛؛؛؛ هرچی از اونجا دورش میکنیم ارومش میکنیم باز میاد یه ربع بعد شروع،،،،،، هرچی دست بچه ها میبینه باید بدی به خودش واگرنه روزگارمون سیاهه؛میزنه تو سر خودش دستشو گاز میگیره ؛؛ خیلی عصبیه؛؛ هر مهمونی مکافات دارم؛؛ وسط مهمونی پاشدیم اومدیم ،، بخدا تو خونه هم من نه عصبی میشم باباشم که نصف بیشتر روز نیس؛؛ نمیدونم چکار کنم؛؛ هرجا میریم ابرومونمیره؛؛ همه میگن چرا اینقدر عصبیه؟؟، تک نوه و لوسم شده؛؛ ولی خودشم بچه بد قلقیه؛؛ توروخدا بگید چکار کنم؟
جواب تموم سوالت تو جمله آخرت بود.بچه شما زورگوییو یاد گرفته چون تک نوست هرچی خواسته بدست آورده.خدا نکنه بچه یاد بگیره که میتونه با زورگویی کارشو پیش ببره
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
میزنه تو سر خودش دستشو گاز میگیره اینبار پشت دستشو فلفل بزا خواست گاز بگیره بسوزه دیگه ازین کارا نکنه
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
بچه ها همشون تو ی سنی لجباز میشن مهم نحوه برخورد بزرگتراس وقتی با گریه ازتون چیزی میخواد نبایدبهش میدادید عادت کرده باگریه چیزی رو بدست بیاره .هروقت باگریه چیزی میخواد بگو من متوجه نمیشم چی میگی چون داری گریه میکنی و اون چیزو بهش نده تا ازت بدون گریه درخواست اون وسیله رو بکنه .
دختر منم وسایل بقیه رو میخواد مغازه دار داشت پاپ کورن میخورد ازش گرفت من راهی به ذهنم نمیرسه مجبورم از بقیه بگیرم بهش بدم و عین خنگا لبخند تحویلشان بدم به خاطر همین زیاد خانه بازی نمیبرم چون باید همش وسایل بقیه رو بگیرم
تا پیش از ازدواج تنها مرگ میتواند دو دلداده را از هم جدا کند پس از ازدواج هرچیز...
👶وقتی کودکم برای هر چيزی جيغ میكشد : «آرش جلوی اسباببازیفروشی ايستاده و مدام جيغ میكشد كه ماشين قرمزی كه جلوی ويترين گذاشته شده را برايش بخرند. مادر آرش نمیداند بايد ماشين را بخرد يا نه!» 💢وقتی به او بگوييد «نه اين اسباب بازی را نميشه خريد» بايد پای نه گفتن تان بايستيد و اقتدار لازم را داشته باشيد. مبادا بعد از این "نه گفتن" تسلیم شوید 💢وقتی جيغ میزند جلوی صورتش بايستيد و بگوييد : «وقتی جيغ میزنی نمیفهمم چی ميگی. ميتونی بگی چرا عادی نميتونی حرف بزنی؟» 💢اگر نخواستيد اسباببازی برايش بخريد پيشنهاد چيز ديگری به او دهيد و بگوييد، «میتونيم بريم خونه با اون ماشين بزرگت مسابقه بديم.» به اين ترتيب او ياد يكی از اسباببازیهايش میافتد و در لحظه هيجان اين كار را احساس میكند. 💢به هيچ عنوان او را تاييد نكنيد، اما با عصبانيت هم با او برخورد نكنيد. 💢به هيچ عنوان به او نگوييد: «اين اسباببازی مال تو نيست». چون او فكر میكند مالكيت همه اسباببازیها با اوست و بايد همه انواع اسباببازی را داشته باشد. 💢گفتن «ديگه داری عصبانيم ميكنی» هيچ كمكی به شما و كودك نمیكند چون كودك نمیخواهد احساس شما را بفهمد. 💢نبايد كودك در چهره شما درماندگی را ببیند و فكر كند كه با جيغ كشيدن مداوم می تواند شما را مستاصل كند تا تسليم شويد. آرام و منطقی باشيد و اگر ادامه داد بیتوجهی نشان دهيد.