2821
2789
عنوان

بچه مهندس

243 بازدید | 10 پست

نظرتون در مورد سریال چی هست بنظرتون غیر اخلاقیه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجاش غ اخلاقی بود؟

البته من دقیق ندیدم. ولی ایا توی فیلم کسی ازدواج جوادی رو تایید کرد؟ 

تا جایی ک من شنیدم خیلی منطقی بهشون گفتن ک سنتون مناسب ازدواج نیست و نباس وارد رابطه جدی بشین..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خرید سیسمونی دخترانه و پسرانه 

پرداخت درب منزل 

ارسال سراسر ایران 

ارسال رایگان خرید بالای ۱۰۰۰۰۰ تومان 

انواع کالسکه  روروک  صندلی کودک  پوشاک  پاپوش و...

فروشگاه اینترنتی آرتی کالا 

https://artikala.com/سیسمونی/

اتفاقا ازدوج توی سن بالا رو تبلیغ کرد😂

اونجا اون دختره سوگول طهماسبی توی سن حدود ۳۰ سال با اون پسره ازدواج کرد😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببینین الآن توجامعه کلا دیگه همچین دوستیایی رواج داره،، این سریال داره خونواده هارو توجيه میکنه ک خودشونو بااحساس بچه ها متقاعد کنن ک بچه ها مجبور نشن پنهونی کاری کنن،،،ظاهر قشنگی نداره ولی بدم نیست پسرا انقد شهامت وصداقت داشته باشن ک دوسداشتنو ازاول باخانواده طرف درمیون بزارن

منم ازینکه کم سن بودن اصلا خوشم نیومد،ولی خب چقد خوبه ک خانواده دختر بامنطق و احترام برخورد کنن ک حرمتا شکسته نشه،،هرچند قبلتر ب این رفتار پسرا میگفتن پررویی و ب این مدل واکنش پدر میگفتن بی غیرتی😁😁

2823
2791
2779
2792