2777
2789
مهمون داشتي😳 سزارين بودي سخته مهموني

نه بابا بستگی به خود فرد داره البنه مهمونی خونه مامانم بود منم اونجا بودم ولی رفتم نشستم پیش مهمونا. راز زود سرحال شدن اینه که از شب سزارین شروع کنی به راه رفتن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا چقد بعدش شروع ب راه رفتن ميشه كرد؟؟؟؟

دوس داشتی خاطره زایمانمو بخون توش کامل توضیح دادم در مورد سزارین و پمپ درد و بعدش

بزا الان لینک میزارم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
مهمون داشتي😳 سزارين بودي سخته مهموني

من ک تا 2 ماه مهمون داشتم 

همه کارای بچم خودم میکردم .از بابت درد شارژت میکنه  مرفینای قوی توشه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
عزيزم بعدش كمر درد نگرفتي؟؟؟

اگه بی حسی برات کردن یادت باشه

از حداقل 8 ساعت تا 12 اصلا تکون نخوری .سرتم کم جابجا کن.سردرد و کمردرد بحاطر حرکت های بعد جراحیه ک رعایت نمیکنن روشون میمونه

من نه سردرد گرفتم نه کمر درد

من 5 برام تزریق تو نخاع انجام دادن تا 4 صب تکون نخوردم.بهیچ وجه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
يعني بازم با وجود پمپ درد ،درد كشيدي 

اره  ولی من استانه دردم خیلی پایینه شاید ب این خاطر باشه .ولی اینم بگم دردش قابل تحمله ی درد ملایم 

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم