[QUOTE=81724599]این قرصو همه میتونن بخورن؟نخورررر حالت تهوع میگیزی کلا انتی بیوتیک قوی هستش .واژنی شو بگیر شبا بذار تا صب بمونه عالیه عالیه
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همون عفونتمو تشدید کرد یسره دستمال کاغذی میذاشتم تو شرتم واس ترشحاتم یابا اون خودموخشک میکدم.کلا شرت هم نباید بپوشی چون الان همه چی موادیه😑
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
ببخشید توشون بشینم یا دسشویی رفتنی بشورم خودمو؟ رقیق یعنی چجوری
میتونی تو تشک آب بریزی و مثلا برا هر 3 لیتر آب دو قاشق غذا خوری سرکه یا 1 قاشق غذاخوری نم بریزی و 5 دیقه بشینی توش. میتونی این محلول و تو بطری آب معدنی با حجم کمتر درست کنی و با خودت ببری دستشویی به جا آب با همین خودتو بشوری
برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.