2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
 سرکه قاطی با آب تا رقیق باشه. میتونی آب نمک خیلی خیلی رقیق هم درست کنی و یه بار با آب و سرکه ب ...

ببخشید توشون بشینم یا دسشویی رفتنی بشورم خودمو؟

رقیق یعنی چجوری

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

[QUOTE=81724599]این قرصو همه میتونن بخورن؟نخورررر حالت تهوع میگیزی کلا انتی بیوتیک قوی هستش  .واژنی شو بگیر شبا  بذار تا صب بمونه عالیه عالیه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصصصصلا دستمال کاغذی استفاده نکن

من استفاده میکنم😢

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اره جاییی ک من هستم معدن نمک اطرافمونه خخخ واس همون سنگ نمک  مینداختم تو افتابه

چ خوب😃

[QUOTE=81724599]این قرصو همه میتونن بخورن؟نخورررر حالت تهوع میگیزی کلا انتی بیوتیک قوی هستش  .و ...

اهان

من تا حالا رابطه نداشتم منم میتونم یعنی

من استفاده میکنم😢

من همون عفونتمو تشدید  کرد یسره دستمال کاغذی میذاشتم تو شرتم واس ترشحاتم یابا اون خودموخشک میکدم.کلا شرت هم نباید بپوشی چون الان همه چی موادیه😑

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
اهان من تا حالا رابطه نداشتم منم میتونم یعنی

نه دیگه   اگ بکارت داری.همون افتابه رو اکی کن خخخ

ببخشید توشون بشینم یا دسشویی رفتنی بشورم خودمو؟ رقیق یعنی چجوری

میتونی تو تشک آب بریزی و مثلا برا هر 3 لیتر آب دو قاشق غذا خوری سرکه یا 1 قاشق غذاخوری نم بریزی و 5 دیقه بشینی توش. میتونی این محلول و تو بطری آب معدنی با حجم کمتر درست کنی و با خودت ببری دستشویی به جا آب با همین خودتو بشوری

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
من همون عفونتمو تشدید  کرد یسره دستمال کاغذی میذاشتم تو شرتم واس ترشحاتم یابا اون خودموخشک میکد ...

واقعنم

نه دیگه   اگ بکارت داری.همون افتابه رو اکی کن خخخ

😆😆

میتونی تو تشک آب بریزی و مثلا برا هر 3 لیتر آب دو قاشق غذا خوری سرکه یا 1 قاشق غذاخوری نم بریزی و 5 ...

چ خوب مرسی دوستم😘