2777
2789
عنوان

غذای کمکی

68 بازدید | 7 پست

سلام 

دخترم۷ماه و۵روزشه اصلاغذای کمکی دوست نداره هیچی هرچی درست میکنم هیچ میلی نداره به غذاخوردن ولی عاشق شیروفقطم شیرخودمومیخوره

شمابچهای این سنی دارین چه غذاهایی بهش میدین؟چندوعده درروز غذامیخوره؟

ماه پیش فقط۳۰۰گرم ورنش زیادشده؟

چیکارکنم غذابخوره؟؟؟😣😣😣😣

امیدت فقط به اون بالایی باشه
عزیزم دختر منم اینجوری بود.مثلا سیب زمینی دوست نداشت اما من اونقد پوره درست کردم دادم بهش تا عادت کر ...

به زورمیدادی یانه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به زورمیدادی یانه ؟

نه به زور نبود اما وقتی یکم یاد گرفت با دست غذا بخوره خودم مینشستم کنارش و اونم با دست برمیداشت بخوره و من اصلا بخاطر کثیف کاری دعواش نکردم و مجبورشم نمیکردم با قاشق بخوره.الان خداروشکر 2سالشه همه چی دوست داره فقط جدیدا از مرغ و گوشت بدش اومده

زندگی زیباست با دنیا و آدمای خوب و بدش.....

وای دختر من برعکس یعنی لقمه از دهن ما درمیاره که خودش بخوره شدیدا عاشق میوه هاس بخصوص لیموشیرین و پرتغال وقتی سوپ بهش میدم انقد میخوره دلش درد میگیره ولی حریره بادوم دوس نداره فرنی یکم دوس داره ولی عاشق سوپه

وای دختر من برعکس یعنی لقمه از دهن ما درمیاره که خودش بخوره شدیدا عاشق میوه هاس بخصوص لیموشیرین و پر ...

خوش بحالت من که دارم دق میکنم

خوش بحالت من که دارم دق میکنم

سعی کن.عادتش بدی خودتون سره سفره غذا میخورین بزارینش کنار سفره ببینه غذا خوردنتونو ما دخترم همیشه کناره سفره پیشمونه بعد من با ولع غذا رو جلوش میخورم خیلی دلش میخاد واسه همین قاشقشو که میبرم سمتش دهنش از ذوقش وا میکنه