2777
2789
عنوان

شهدای گمنام

2208 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

اول بگم ک من به شهدا چ گمنام چ دارای هویت به شدت اعتقاد دارم و حاجت گرفتم ازشون

امروز صحبت شد بین دوستام راجب شهدای گمنام،ی نفر گفت که به شهدا گمنام اعتقادی نداره و میگفت اونایی ک شهید گمنامن چطور اعتماد کنیم ک عراقی نبوده باشن،چطور بدنیم شهید گمنامن و عراقی نبودن،وقتی گمنام هستن و آزمایشی صورت نمیگیره چطور مشخصه و اعتماد کنیم شهید هستن

من زبونم قفل شده بود و فقط تونستم بگم برات متاسفم و زدم از اونجا بیرون و اومدم خونه و خیلی فکر کردم

گفتم اگه میدونستم و اطلاعاتی در این مورد داشتم حتما ی جواب محکم بهش میدادم که همچین حرفی نزنه راجبشون و بقیه رو منحرف کنه فکراشونو

لطفا اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه

طریقه ی شناخت شهدای گمنام چطوریه؟؟؟

چطوری تشخیص داده میشن که شهیده ایرانین و عراقی نیستن؟؟؟

خواهشا جواب بدین ذهن خیلی درگیرشه

از ی طرفم عصبی از حرفای بدی که راجبشون زده شد امروز

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

اطلاعاتی ندارم من ولی فک‌کنم ی سازوکاری برای تشخیص داشته باشن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم ما به خاک و جسم اونا ک متوسل نمیشیم به قول خودت گمنامن و هیشکی اونارو نمیشناسه ما داریم متوسل میشیم به روح شهدای گمنام ک هیچ اثری ازشون نیست به عراقی ها چیکار داریم

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

شهید گمنام سلام خوش

اومدی مسافر من خسته نباشی پهلون
♪♭ !! ♪♭  شهید گمنام سلام پرستوی

مهاجر من صفا دادی به شهرمون♪♭ !! ♪♭
وقتی رسیدی همه جا بوی خوش…

خدا پیچید تو مگه کجا بودی😞

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
خب عزیزم ما به خاک و جسم اونا ک متوسل نمیشیم به قول خودت گمنامن و هیشکی اونارو نمیشناسه ما داریم متو ...

ولی ما سر مزارشون میریم،زیارتشون میکنیم

ولی ما سر مزارشون میریم،زیارتشون میکنیم

خب اصل نیت شماس ک به نیت شهدای گمنام اون مزارو زیارت میکنین بقیشو هم بسپارین به خود خدا

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
خب اون راست گفته از کجا معلومه تو چرا ناراحت شدی

عزیزم اونا جونشونو برای منو تو دادن،الانم که خودشون دستشون از دنیا کوتاهه پس ما مسئولیم دفاع کنیم ازشون

خب عزیزم ما به خاک و جسم اونا ک متوسل نمیشیم به قول خودت گمنامن و هیشکی اونارو نمیشناسه ما داریم متو ...

راست میگه دوستمون ما ب روح شهید متوسل میشیم مزارشون هم یه نماده برای یاداوری ,,,تو میتونی ازتوخونه هم متوسل شی ولی روحشون اونجا بیشتر حضور داره

ازته دلتونبرای زندگیم دعااا کنید 

سلام

عزیزم راه های زیادی برای تشخیص شهدای ایرانی از اجساد عراقی وجود داره

مثل مناطق تفحص

پلاک و کارت شناسایی

کلاه های مورد استفاده

حتی خشاب های خالی

تیری که به اونها اثابت کرده

تکه پاره های لباس ها

و ...

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...