2777
2789
عنوان

تقصیرکیه😞😞

135 بازدید | 11 پست

بچه هامن شوهرم نظامیه چندوقت پیش ۲۰تومن وام به همه نظامیا دادن که قراره از ماه بعد قسطش از فیش کم بشه بعدخواهرشوهرم که زن عمومم هس زنگ زد گفت نصفشو بدین ما شوهرش مغازه داره لازم داریم هیچ جا بهمون جنس نمیدن گیرکردیم بهمون بدین کارمون راه بیفته بعد هرماه یه مبلغی رو میدیم یواش یواش صاف بشه یعنی رسما میخواست حرومش کنه.بعدشوهرم گفت اگه میخواستم اینجوری خرابش کنم اصلا نمیگرفتم خودمم میخوام بزنم به یه زخمی بعدشم از منم خب هرما قسط کم میشه حالا خانوم ناراحت شدن و از بقیه شنیدیم هی میگن کمکمون نکرده عمرا عیدیشو بگیرم آخه رسم داریم بردار عید به خواهرعیدی میده.حالا شما بگین باید میدادیم؟ماخیلی باهم صمیمی وخوب بودیم☹☹

تقصیر کیروشه، 😐😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توقع بيجا داره وقتي ادم خودش احتياج داره چرا بايد بده

تازه خورد خورد بهتون پس بده هيچي ديگ فقط پول قسطش ميمونه براتون

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم