2777
2789
عنوان

امشب تولده☺

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 85 پست
من که فقط روز شهادتو احترام نگه میدارم سال به سال تعداد دهه ها داره بیشتر میشه

خود روحانی ها هم میگن این دهه ایجاد کردن ها(غیر از محرم ) همش فریب دشمن هست

آروم اروم مردم رو نسبت به عزاداری بی تفاوت میکنن از بس زیاد میشه مدتش

یادمه دورانی شهادت حضرت زهرا چنان بود انگار محرمه حالا از بس دهه هست نمیدونیم شهادت کی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه سلامتی دخترت ۱۰ تا صلوات فرستادم 

قربونت بشم. خدا شما و خانوادت رو سلامت نگه داره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
اخه شوهرم مریضم هست 😁

خب پس همین رو هم بهانه کن. حله

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
خود روحانی ها هم میگن این دهه ایجاد کردن ها(غیر از محرم ) همش فریب دشمن هست آروم اروم مردم رو نسبت ...

مردم متاسفانه حاضر نیستن قبول کنن استاد معارف ما که خودش روحانی بودو برادر 2 تا شهید دقیقا همین حرفا رو به ما میزد و میگفت عزا فقط روز شهادته دهه ها قبول نیست

نه دیگه اصلو ول کنه فرعو بچسبه  اصل حرام بودن رقصه  فرع رعایت عزاداری

آخر مجلس یا وقت شام آهنگ و رقص نیست خب

بچه ها دوستم رفته گل فروشی واسه تولد دوستمون گل بخره میگه کلی سفارش گل داشت واسه امشب که عروسی گرفتن ...

از هفته بعد عروسی کمتر میشه  

مردم متاسفانه حاضر نیستن قبول کنن استاد معارف ما که خودش روحانی بودو برادر 2 تا شهید دقیقا همین حرفا ...

دقیقا الان دارن تبلیغ میکنن دهه ها رو جدی نگیرید چون به خطر ایندهمه دهه سازی پی بردن

خانواده من قبل از اخطار ها هم جدی نمیگرفتن چون کاملا دسیسه توش مشخصه

اینجوری شهادت امام حسین که عمق فاجعه بوده هم کمرنگ میشه

یه بار یه جا رفتیم روضه وفات لیلا مادر علی اصغر رو گرفته بودن جلل الخالق🤪

یبار دیگم توی ایام قدر که قران سر میگرفتن اتفاقی جایی رفتیم موقع قران سر گرفتن تک تک خانواده امام حسین رو نام برد 

باورتون میشه ۱۰ بار گفت به لیلا ۱۰ بار به ذوالجناح

اصلا اکثرا با تعجب به هم نگاه میکردن

جالب اینجا بود وقتی میگفت به دوالجناح یه زنه از جیغ  داشت خودشو میکشت

ولی مردم فهمیده تر از قبل شدن تقریبا نصف جمعیت پا شدن مجلس رو ترک کردن

سالها بعد فهمیدیم یه گروه انحرافی بودن که ازتشابه اسمی یه هیات مهم سواستفاده کردن تا عزاداری رو به انحراف بکشند

ولی بعصی ها با تعصب بی جا متاسفانه به این جور فرقه ها اجازه گسترش میدن

دقیقا الان دارن تبلیغ میکنن دهه ها رو جدی نگیرید چون به خطر ایندهمه دهه سازی پی بردن خانواده من قبل ...

من که اینقدر عزا داریا بد شدن دهه محرم و صفر ترجیح میدم همون خونه خودم دعا بخونم 

دقیقا الان دارن تبلیغ میکنن دهه ها رو جدی نگیرید چون به خطر ایندهمه دهه سازی پی بردن خانواده من قبل ...

وای خدای من. نمیدونم بخندم یا گریه کنم