2777
2789
عنوان

امشب تولده☺

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 85 پست
مرگ خوبه برای مرغ همسایه...اصولاتومثالم میگن خدایی نکرده...یعنی کسی به خودشمااینطوربگه ناراحت نمیشین ...

عشقم اشکال نداره من خودم ۲۰ بار گفتم خدانکنه دور از جون 😗😗😗😘😍😍

یار خوب را روز بد باید شناخت...
مرگ خوبه برای مرغ همسایه...اصولاتومثالم میگن خدایی نکرده...یعنی کسی به خودشمااینطوربگه ناراحت نمیشین ...

عزیزم قصد بی ادبی و جسارت نداشتم مهم فهموندن اصل قضیه بود 

گاهی بد نیست این تعارفات کنار بزاریم وبجای حاشیه پردازی اصل بگیریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم خیلی حساسم به این دوران. اما یه پیشنهاد دارم برات. یه جور برو که آخر وقت برسی. کادوی دو ...

اره ساعت ۱۰ میرم زودی هم برمیگردم میگم شوهرم حالش خوب نیست

اره ساعت ۱۰ میرم زودی هم برمیگردم میگم شوهرم حالش خوب نیست

به نظرم راستش رو بگو.  بگو اصلا دلم نبود بیامن.  اما به عشقت یه سر اومدم که ببینمت

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

من بودم حتما میرفتم.چون اعتقادی به اینکه شاد بودن و مهمونی رفتن گناه هست ندارم .

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

اشکالی نداره عزیزم 

من سال قبل از یه روحانی پرسیدم و امسال هم توی یه جشنی یه روحانی دیگه همون حرف گف که یک روز قبل و یه روز بعد روزی که شهادته رو بگیرین

بقبه روزا رو نه

من مذهبی هستم

ولی فردا شب شهادته

نه امشب

پس من بودم میرفتم

اگه اونهایی که میگن نرو چون دهه هست درک نمیکنم

دهه رو که حضرت فاطمه نذاشتن پیروانشون گذاشتن اون هم موثق نیست

در ضمن اگه اینقدر اعتقاد دارید که دهه نباید شاد بود و رقصید چطور به اصل رقص و پایکوبی ایراد نمیگیرید مگ رقص حرام نیست از طرف اهل بیت؟🤔🤔🤔

یه بوم و دو هوا

من مذهبی هستم ولی فردا شب شهادته نه امشب پس من بودم میرفتم اگه اونهایی که میگن نرو چون دهه هست د ...

دقیقا کلی پرس و جو کردم الان همه همینو گفتن

یعنی ما دیگه همه چیزمون درسته !

من مذهبی هستم ولی فردا شب شهادته نه امشب پس من بودم میرفتم اگه اونهایی که میگن نرو چون دهه هست د ...

البته من که گفتم یه سر بره خودم کاملا مخالف رقصم و خیلی حساس به این ایام. ضمنا اگه کسی یه چیزی رو رعایت میکنه یه چیزی رو نه، از این که هر دو رو رعایت نکنه بهتره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
البته من که گفتم یه سر بره خودم کاملا مخالف رقصم و خیلی حساس به این ایام. ضمنا اگه کسی یه چیزی رو رع ...

عزیزم واسه سلامتی دخترت ۱۰ تا صلوات فرستادم