2777
2789

برای پسرم ورم کرد 😓

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی درد داشت؟چقدر بعدش بردینش دکتر؟

یک سالش بود خیلی گریه کرد همون موقع بردم . دوباره یادم افتاد 😢

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••
آخی عزیزم پسر من الان افتاد دست و پاش کبود شد همش میگه درد داره نمیدونم چیکار کنم

ببر نشون بده ان شاالله چیزی نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792