2821
2789
ای جوونم عزیزم یادخودم افتادم که وقتی دلم تنگ مخاطب خاصم میشداهنگ امشب مجیدخراطهاروگوش میدادم کلی هم ...

الهی عزیزم چه خوبب ان شاءالله خوشبخت باشین وکنارهم شادباشید همین الان اینوخوندم یهوگریم گرفت یعنی میشه😢😢😢😔

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
ای جوونم عزیزم یادخودم افتادم که وقتی دلم تنگ مخاطب خاصم میشداهنگ امشب مجیدخراطهاروگوش میدادم کلی هم ...

قربونه نینیت عزیزم 😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی عزیزم چه خوبب ان شاءالله خوشبخت باشین وکنارهم شادباشید همین الان اینوخوندم یهوگریم گرفت یعنی می ...

فدات بشم عزیزدل ابجی چرانشه اگه قسمت هم باشین اسمون به زمین بیادبهم میرسین انشالله به حق فاطمه زهرابهم برسین عزیزدلم چراگریه خدامنوببخشه اینجورنوشتم بخندی فدات بشم

فدات بشم عزیزدل ابجی چرانشه اگه قسمت هم باشین اسمون به زمین بیادبهم میرسین انشالله به حق فاطمه زهراب ...

نه قربونت برم اتفاقا وقتی میبینم دونفرکه همومیخوان بهم رسیدن روحیه میگیرم😍😍😍 اون گریه هم یهوتصورکردم اون چیزی که میخوام بشه یهوگریم گرفت واسم دعاکن این روزاخیلی ناامیدم آجی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز