2777
2789
عنوان

کمک لطفا

106 بازدید | 14 پست

من این ماه پریود نشدم. دکتر زنان برام ازمایش نوشت. دیروز جواب ازمایشم رو گرفتم. پرولاکتینم بالا بود .کم کاری تیروئید هم داشتم. ایا کسی بوده اینطور باشه؟ دارو مصرف میکنید؟ ایا ادنوم هیپوفیز تشخیص داده شد؟ کلا هر چی میدونید بگید. من از استرس دارم میمیرم. 

من! هر دورو باهم داشتم دارو خوردم براشون خداروشکر کنترل شدن

عزیزم لطفا از تاپیکم نرو دارم دغ میکنم. کمکم کن. دعات میکنم

ام ار ای هم دادی؟ ادنوم هیپوفیز داشتی؟ چند ماه قرص خوردی؟ چقدر پرولاکتینت بالا بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم لطفا از تاپیکم نرو دارم دغ میکنم. کمکم کن. دعات میکنم ام ار ای هم دادی؟ ادنوم هیپوفیز داشتی؟ ...

آره ام آر آی دادم

یدونه کیست کنار هیپوفیزم داشتم ک بهش فشار میورد

دقیق یادم نیس ولی خیلی بالا بود حتی چون یکم ترشح داشتم سونو سینه هم رفتم،شما سینت ترشح داره؟

تقریبا یکی دوماه برای پرولاکتین قرص خوردم بعد دکتر رفته رفته مقدارشو کم کرد برام

آره ام آر آی دادم یدونه کیست کنار هیپوفیزم داشتم ک بهش فشار میورد دقیق یادم نیس ولی خیلی بالا بود ...

عزیزم من ام ار ای دادم دیروز. ولی هنوز جوابش رو نگرفتم. نه ترشح ندارم. فقط چهار سال پیش اسهال استفراغ شدید داشتم رفتم دکتر بهم دارو داد. اون دارو رو که خوردم یکم شیر اومد از سینم. بعد سرچ کردم دیدم از عوارض اون قرص بوده. ولی در حالت عادی خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشتم. فقط قبل از پریودم تاخیر داشته باشه بخاطر گرفتن عینک رفتم چشم پزشک گفت یکم چشمات ضعیفه و گفت رگ های پشت چشمت متورمه برو ام ار ای بده. بعد ده 15 روز مشکل تاخیر برام پیش اومد و رفتم پیش دکتر زنان که ازمایش نوشت. استرس دارم یا این رو به هم مربوطه؟ شما چند ماه قرص خوردید؟ الان همه چیز اوکی هست؟ ادنوم هیپوفیز کوچیک شد یا از بین رفت؟

من افتضاح سردرد داشتم

شاید شاااااید مشکل چشمت بخاطر همین باشه شایدم نه

الان حدود یک ساله ک دارم ادامش میدم اوایل هر هفته میخوردم الان ماهی یدونه اونم نصف

هرسال میرم ام آر آی برای چکاب،امسال ک رفتم محو شده بود

ولی دیگه مشکل پریودمم تقریبا حل شد

من افتضاح سردرد داشتم شاید شاااااید مشکل چشمت بخاطر همین باشه شایدم نه الان حدود یک ساله ک دارم اد ...

من گاهی سردرد میگیرم. ولی نه همیشه. منظورم اینه سردرد طبیعی که هر انسانی ممکنه بگیره. دیشب که اینترنت خوندم همچین چیزی وجود داره از ترس اونقدر ضربان قلب گرفتم که داشتم غش میکردم. پس نترسم؟ دکترت چیزی نگفت که بترسونتت؟ نگفت باید جراحی بشی؟ من خیلی استرسی و ترسو هستم فقط خدا به دادم برسه با این بیماریم. کم کاری تیروئیدتون هم کنترل شد؟

من گاهی سردرد میگیرم. ولی نه همیشه. منظورم اینه سردرد طبیعی که هر انسانی ممکنه بگیره. دیشب که اینترن ...

من سردرد شدید داشتم

پرولاکتینت چقدر بالاس؟

نه عزیزم چیزی نگفت

نگران نباش خب الان اینجوری داری بیشتر خودتو اذیت میکنی

خیلیا بودن ک با دارو راحت تونستن کنترلش کنن

برای تیروئید هم دارو مصرف میکنم دیگه مشکلی هم ندارم تازه دکتر روز ب روز هم داره مقدار دارو رو کمتر میکنه

من سردرد شدید داشتم پرولاکتینت چقدر بالاس؟ نه عزیزم چیزی نگفت نگران نباش خب الان اینجوری دار ...

رنج نرمالش بین 5 تا 36 هست. از من 76 بود.

تیروئید هم بین 0.32 تا 5.5 بود از من 8 و خورده ای بود. خیلی میترسم.

ادنوم هیپوفیزتون بزرگ بود؟ تو باروریتون تاثیری نداشت؟

نگران نباش انشاا... ک چیزی نیس نه کوچیک بود مجردم عزیزم

اخی خدا روشکر. عزیزم مشکل شما چی بود که به دکتر مراجعه کردید؟ اصلا حرفی از جراحی نزد؟

راستی داتیتکس مصرف میکنید؟ عوارضی نداشت براتون؟ هر به چند ماه ازمایش دادید؟

اخی خدا روشکر. عزیزم مشکل شما چی بود که به دکتر مراجعه کردید؟ اصلا حرفی از جراحی نزد؟ راستی داتیتکس ...

داستانش طولانیه من خیلی اتفاقی فهمیدم

رفته بودم دکتر پوست برام آزمایش هورمونی نوشت اونجا متوجه شدم

نه اصلا حرفی از جراحی نزد

اوایل داستی نکس استفاده کردم ولی چون خارجی بود دیگه گیر نیومد بجاش ایرانیشو ب اسم کابرلین استفاده میکنم ن عوارضی نداشت برام

اگه اشتباه نکنم هر دوماه آزمایش

داستانش طولانیه من خیلی اتفاقی فهمیدم رفته بودم دکتر پوست برام آزمایش هورمونی نوشت اونجا متوجه شدم ...

هنوز هم تحت نظرید؟ منظورم اینه هنوز هم هر به دو ماه ازمایش لازمه؟ راستی چند ماهه تحت درمانید؟چیز ترسناکی پس نیست؟

هنوز هم تحت نظرید؟ منظورم اینه هنوز هم هر به دو ماه ازمایش لازمه؟ راستی چند ماهه تحت درمانید؟چیز ترس ...

تقریبا یک ساله ک هنوز تحت درمانم

ن دیگه هر چهار ماه یبار میرم آزمایش شایدم دیرتر

نگران نباش چیزی نیس ک حل نشه

تقریبا یک ساله ک هنوز تحت درمانم ن دیگه هر چهار ماه یبار میرم آزمایش شایدم دیرتر نگران نباش چ ...

مرسی عزیزم از وقتی که کگذاشتی

ان شاالله همیشه سلامت باشی 

مرسی واقعا

اروم تر شدم