2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقت اقدامی؟

سه ماه ولی تو این. مدت اینقدر حرص خوردم که دیگه طاقتم طاق شده بود ببخشید دیر جواب میدم نمیتونم جلو گریم رو بگیرم برام دعا کنین تا آخر خدا کمکم کنه

میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین⁦❤️⁩🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

میخوای چند روز صبرکن بعد برو آزمایش بده .

من یک بار چند روز بعد از تاریخم زدم نشون نداد .

دوباره زدم نشون داد.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
سه ماه ولی تو این. مدت اینقدر حرص خوردم که دیگه طاقتم طاق شده بود ببخشید دیر جواب میدم نمیتونم جلو گ ...

الهی😘

عزیزم بین این اشکای شکرانه و شوقت واس ماهم دعا کن...من تازه میخوام بعد این پریودیم برم واس اقدام...از الان استرس گرفتم

سه ماه ولی تو این. مدت اینقدر حرص خوردم که دیگه طاقتم طاق شده بود ببخشید دیر جواب میدم نمیتونم جلو گ ...

اخی،،،چه حس خوبی، برا منم لدفن دعا کن😖

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
من حدود ۶ روزه از موعدم گذشته ولی میرتسم بی بی چک بزنم منفی باشه

میفهمم نمیدونی وقتی بی بی زدم پاهام می‌لرزید برم ببینم چی شده ولی اگه شیش روز گذشته بزن انشاالله خبر خوب بهمون میدی

میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین⁦❤️⁩🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
الهی😘 عزیزم بین این اشکای شکرانه و شوقت واس ماهم دعا کن...من تازه میخوام بعد این پریودیم برم واس ا ...

حتما قربونت برم 😘