2777
2789
عنوان

افتادگی رحم؟؟؟

191 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یکی از دوستام نمیدونه رحمش افتاده یانه ؟ولی زیر نافش و پهلوش درد میکنه میگن احتمال داره افتاده باشه..

علائم افتادگی رحم چیه؟

وچیکار کنه تا درست بشه؟؟

♥️داشتنت چیزیه که بخاطرش زندگی میکنم♥️🥰

چرا رحمش باید بیفته؟

شاید عفونت داره

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رحم وقتی بیفته، سرش از پایین معلوم میشه،مثل یک تیکه گوشت یکم میزنه بیرون. پس به خودش تلقین نکنه،حتما چیز سنگین بلند کرده توهم زده،به نظر من که پهلو هاش سرما خورده.

رحم وقتی بیفته، سرش از پایین معلوم میشه،مثل یک تیکه گوشت یکم میزنه بیرون. پس به خودش تلقین نکنه،حتما ...

آی گفتی،حرف دلمو زدی منم چندبار گفتم بهش..

تکررادرار احساسی پری مثانه کمردرد شدید حتی باسرفه وعطسه هم ادرار بریزه ایناعلائمی بودکه من داشتم&nbs ...

ممنوون از راهنماییت عزیزم..

تکررادرار احساسی پری مثانه کمردرد شدید حتی باسرفه وعطسه هم ادرار بریزه ایناعلائمی بودکه من داشتم&nbs ...

ببخشید خونریزی هاتون هم شدید بود؟وقتی سرفه میکردین خون نشت نمیشد؟

ببخشید خونریزی هاتون هم شدید بود؟وقتی سرفه میکردین خون نشت نمیشد؟

خواهش میکنم. بله گلم خونریزی‌های شدیدی داشتم ودارم که دکترم گفت آندومتر رحمم ضخیمه من تودوروز اول پریودی دوتابسته نوار بهداشتی مصرف میکنم دراین حدشدید

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
خواهش میکنم. بله گلم خونریزی‌های شدیدی داشتم ودارم که دکترم گفت آندومتر رحمم ضخیمه من تودوروز اول پر ...

اخه من وقتی راه میرم یا سرفه میکنم هم خون نشت میشه ولی نشت ادرار ندارم باکره هم هستم نمیدونم واقعا افتادگی رحم دارم یا ن

اخه من وقتی راه میرم یا سرفه میکنم هم خون نشت میشه ولی نشت ادرار ندارم باکره هم هستم نمیدونم واقعا ا ...

من تادوروز اول که خونریزیم زیاده نشت دارم ولی من بقیه علائم داشتم با معاینه هم دکترم فهمید البته من دوتا زایمان طبیعی هم داشتم که یکی از عواملش هم هست برین دکتر خیالتون راحت میشه

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁