2777
2789

عمه و دخترعموی من ......هرجفت بعد عمل سریع باردارشدن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عمه و دخترعموی من ......هرجفت بعد عمل سریع باردارشدن

جدی میگی پولیپ رحم داشتن .چند وقت اقدام بودن بعد عمل چند وقت بعد باردار شدن .من الان چهار ماه عمل کردم نشدم بازم دو سال تو اقدامم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی پولیپ رحم داشتن .چند وقت اقدام بودن بعد عمل چند وقت بعد باردار شدن .من الان چهار ماه عمل کر ...

عمم ک یه ۳سال تو دقدام بود بعدعملش انگار۳ماه بعد باردارشد ....دخترعمومم هنوز ۱سال نشده بود ک بعد عمل باردارشد اونم دوسال بود اقدام بود

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عمم ک یه ۳سال تو دقدام بود بعدعملش انگار۳ماه بعد باردارشد ....دخترعمومم هنوز ۱سال نشده بود ک بعد عمل ...

اها مرسی عزیزم خداروشکر انشالاه منم بسم واسم دعا کن خانمی