2777
2789
عنوان

کی منتظر عیده ......

265 بازدید | 31 پست

من خیلی دوست دارم عید بیاد برم شمال عشق و حال .....

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

من‌من😍

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منتظر ماه اسفندم

اصلا حال وهوای قبل عید رو باهیچی عوض نمیکنم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

اول چون اصلا زمستونو دوس ندارم بعد اولین عیدیه که دخترمم هس😍🤗🤗

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من عاشق عید و حال و هوای قبل از عیدم 

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

بااین همه گرونی واقعا حسی مونده برای عید 

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 
امسال اصلا هیجان ندارم .دلم به چی خوش باشه

چرا دلت خوش نباشه عزیزم قصه چی رو میخوری 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍