2777
2789
عنوان

اپلاسیون خانگی

2046 بازدید | 174 پست

سلام بچه ها من همیشه برای مو زدایی بدنم از پودر تیز بر و الان حدود دوساله فقط ژیلت استفاده میکنم تاحالا مومک امتحان نکردم فقط یکبار رفتم ارایشگاه کل تنمو اپلاسیون کرد خیلی خوب بود ولی چون هزینه اش بالاست میخوام خودم یادبگیرم تو خونه انجام بدم برای خودم و شو شوم😊.میخواستم کسایی که اطلاعات دارن بهم بگن چه وسیله هایی و چه مواد و از چه نوع مارکی باتوجه ب مبتدی بودنم بگیرم .توی پستای اینیستا دیدم یه ماده سبز رنگیه گرم میکنن میمالن روی پوست بعد میکشن اینا چی هستن ؟میخوام نوع موادش بدون پارچه باشه .واینکه ایابا پارچه موزدایی کنی بهتر یا فقط مواد 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
خودم موم درست میکنم و اپی میکنم کل بدنمو ماهی یه بار 

خودت؟؟بعد موهارو میکنه تمیز؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم موم درست میکنم و اپی میکنم کل بدنمو ماهی یه بار 

وای عزیزززم ب منم یاد بده کلافه شدم از دست ژیلت وزبریش

من موم پروین میگیرم با پد....مهم اینکه بلد باشی بکشی کبود نکنی....چند وقتی حسم نمیکشه کثیف کاری داره اپلیدی بدستم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

دو لیوان شکر نصف لیوان ابلیمو ربع لیوان اب _بزار رو گاز وقتی کاراملی شد رنگش بردار _یه قاشق بریز توظرف خنک شد امتحانش کن اگه سفت بود یکم ابلیمو بزن دوباره بزار رو شعله _اگه شل بود جدا یکم شکر با ابلیمو درست کن بریز روش

اره کامل 

چقد خوب.من هر بار کلی پول میدادم موم خشابی میگرفتم.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چجوری موم درست میکنی؟چسبندگیش بهتر از آماده هاست؟

اماده ها خیلی ابکین و باید با پارچه بزنی اینجوری ک من استفاده میکنم سفته با دست میشه زد _حالا یه چند بار ک درست کنی قلقش دستت میاد 

اماده ها خیلی ابکین و باید با پارچه بزنی اینجوری ک من استفاده میکنم سفته با دست میشه زد _حالا یه چند ...

یعنی عزیزم نیاز به پد دیگ نداره؟؟بزنم رو بدنن یکم ک  خودش و گرفت سفت شد بکنم اره؟؟

اماده ها خیلی ابکین و باید با پارچه بزنی اینجوری ک من استفاده میکنم سفته با دست میشه زد _حالا یه چند ...

یعنی دیگه با پارچه نمیکنی از رو پوستت مثل وکس استفاده میکنی؟

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

با دست نمیچسبه دستت