2777
2789
عنوان

کرمانیااااا..بیاین یه لحظه

183 بازدید | 32 پست

چن جا که قیمتا مناسب داره برای خرید مانتو و کفشو کیف برای خودم..و لباس مهمونی برا بچهام میخام..آدرس لطفاا

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم کرمان زندگی میکنم ولی جای خاصی نمیرم برا خرید میرم میگردم هرجا مناسب بود میگیرم.شماکه برا خودتون و بچتون کلی میخوایین خرید کنید برید خیابون آلاشت یه مرکز خرید بزرگ و قیمتا مناسب داره هم بچگونه هم زنونه هم مردونه.برید خیابون آلاشت بپرسید همه بلدن بهتون آدرس دقیق میدن

برای لباس بچه ها هم از میدون کوثر برین به سمت بلوار شیراز.چهارراه دوم که سرچهارراه بانک رسالته تو زیرزمین یه پوشاکیه بزرگه که همه چی داره وقیمتاش عاالین.از خودشون بپرسبن شعبه های دیگشو ادرس میده .کیف وکفشم بازار باقدرت 

بستگی داره چه قیمتی بخوای😐 باقدرت، ازادی کنار خط های مشتاق مانتو49تومنی داره، بین کاظمی و شریعتی یه مانتو فروشی هست اونم هرسال نزدیک عید خیلی شلوغه اسمشو نمیدونم زده مانتو38تومن، تو تل*گرام سرچ کن گالری سال مد اونم بنظرم قیمتاش مناسبه 

سلام عزیزم واسه خرید من معمولا میرم بلوار حمزه مانتو شونیز و کاروس کیف و کفش هم وحید و خاطره تو همون بلوار حمزه. کفش خاتون توی حوض نخعی هم عالیه. توی حوض نخعی کلی لباس مجلسی فروشی هم هست که کاراشون خوبه. مانتو سالیان توی خیابون شریعتی بعضی اوقات چیزای خوبی داره. واسه لباس مجلسی تو خیابون ویلا هم مغازه های خوبی هست بکیش دوشس اسمشه کاراش خیلی شیکه 

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره