2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه اوله.دارو مصرف نکردم. سر پسرمم ماه دوم باردار شدم. اونی که سقط کردم هم ماه اول باردار شدم.

خییلی خوبه خدا واقعا دوست داره نمیزاره منتظر بمونی 🤗فقط نمیدونی چرا مارو لایق نمیدونه😔

خییلی خوبه خدا واقعا دوست داره نمیزاره منتظر بمونی 🤗فقط نمیدونی چرا مارو لایق نمیدونه😔

وای نگو تو رو خدا عزیزم.خدا کنه آدم اگه باردار میشه یه بارداریه سالم داشته باشه.

من ۱ آذر یه سقط توی ۷هفته و خورده ای داشتم.از حالا میترسم واسه اینیکی.

دلیل سقط توی ۷ هفته چی بوده؟

عزیزم تاپیکتون رو چن روز پیش خوندم.فکر کنن موعد پریمون یکیه.من پونزده دی اولین روز از آخرین پری بوده.

شما دلیل سقطت چی بود؟

میشه از علائمش بگی؟

عزیزم تاپیکتون رو چن روز پیش خوندم.فکر کنن موعد پریمون یکیه.من پونزده دی اولین روز از آخرین پری بوده ...

منم ۱۴ دی بوده.یک روز فرق داریم

من از اولش شوک بودم و باورم نمی شد باردارم حالا احتمالا بیشتر نمی خواستم قبول کنم .علایم فقط حساسیت سینه داشتم و تا ۶ هفته هم همین بود و شکمم خیلی زود بزرگ شده بود و رفتم تو هفته ۷ و ۸ علایمم کم شد و سینه هام عادی شد اونقدر که رفتم بیمارستان سونو بدم ولی چون بیمارستان مجانی بود سونوش بهم خندیدن و سونو نکردن که گفتم علایمم کم شده منم منتظر موعد بعدی دکترم شدم تو هفته ۹ بود که شب قبلش لکه بینیم شروع شد و می دونستم دیگه حتما پوچه و دکتر هم همین رو گفت.

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
منم ۱۴ دی بوده.یک روز فرق داریم من از اولش شوک بودم و باورم نمی شد باردارم حالا احتمالا بیشتر نمی خ ...

وای منم شکمم خیلی بزرگ شده بود‌خیلی غیرعادی بود.

حتما واسه منم پوچ بوده.