2777
2789
عنوان

آیا من یک روحم ؟!😕😕😕

105 بازدید | 13 پست

گاهی اوقات با ذوق جواب یه نفرو تو نی نی سایت میدم .وقت میذارم بلکه حرف من یه کمک کوچیکی بهش بکنه !

اما دریغ از یک لایک !

چقدر خاله زنکای این سایت زیادن .مادرشوهرم ال !خواهرشوهرم بل !!

اخه من ک ذره ای این حرفا برام مهم نیست. چرا دیده نمیشم ؟!

خداااااااایا !😠😠😠😠

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه اومدى نخواه زود برى 😠😠😠😠 هنوز از راه نرسيده 👿 (با صداى اون خانوم جلسه اييه بخون لطفا)

ديدم عضويتت تازه ست صداى اون خانومه پيچيد تو كله م 😂😂😂😂😂

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

لایک کردن شده داستان، یه سری ها میگن استاتر باید حتما همه رو لایک کنه به نشانه احترام که من پست شمارو خوندم،یه سری هم میگن نه فقط اونایی رو که قبول داره باید لایک بکنه - حالا این وسط یه سری ها تو امضاشون گفتن خواهشا کسی لایک نکنه حوصله پاک کردن ندارم، این میشه که که طرف میمونه ایا لایک بکنم یا نکنم 

تازه اومدى نخواه زود برى 😠😠😠😠 هنوز از راه نرسيده 👿 (با صداى اون خانوم جلسه اييه بخون لطفا) ديد ...

عضویت قبلیم اول 96 بود .یه تاپیک داشتم .نی نی یار پاک نکرد .منم اکانتمو عوض کردم 😕

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
لایک کردن شده داستان، یه سری ها میگن استاتر باید حتما همه رو لایک کنه به نشانه احترام که من پست شمار ...

خداییش اینو نمیدونستم 😁😂😂😂😂