شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان ت ل گ را م 56 بازدید | 7 پست بچها یسوال ت ل گ را م اگه با خط جدیدی واردش بخای بشی کد میده. من امتحان کردم نداد و وارد نشد ت ل اصلی نه طلایی اینا ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1397/11/18 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qou عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2050 همزمان طلای رو هم نصب کن و کد رو انجا ببین جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 همزمان طلای رو هم نصب کن و کد رو انجا ببین عه جدی ؟یعنی طلایی بریزم بعد تل هم بریزم برم طلایی کد ک خودکار میاد همون برا تله؟ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
qou عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2050 عه جدی ؟یعنی طلایی بریزم بعد تل هم بریزم برم طلایی کد ک خودکار میاد همون برا تله؟ بله جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
qou عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2050 عه جدی ؟یعنی طلایی بریزم بعد تل هم بریزم برم طلایی کد ک خودکار میاد همون برا تله؟ طلایی رو نصب کن و باز کن بعد اصلی رو نصب گد اصلی داخل پیامهای طلایی نگاه کن جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 طلایی رو نصب کن و باز کن بعد اصلی رو نصب گد اصلی داخل پیامهای طلایی نگاه کن عزیز بعدش طلایی پاک کنم که مشکلی پیش نمیاد کلا برم اصلی دیگه ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
qou عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2050 عزیز بعدش طلایی پاک کنم که مشکلی پیش نمیاد کلا برم اصلی دیگه نه جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 نه خیلی لطف کردی ممنون ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠