2777
2789
عنوان

سقط و بقایا بعد از 50 روز

532 بازدید | 17 پست

بچه ها هفته پیش رفتم دکتر گفتم بقایا دارم میزو گذاشتم نیومده و اینا گفت برو دو هفته دیگه بیا اگر نیوفتاد! گفتم عفونت نمیگرم حدود 50 شصت روز میشه ها! گفت ن نترس چون شکم اولی میخوام کورتاژ نشی! 

خلاصه الان زیر دلم درد میکنه ایا میخواد بیاد یا عفونته؟ تب و لرز اینا ندارم 

فعالیت کن پاشو برقص تند فعالیت سنگین کن بیفته‌

نه ب این زودی عفونت نمیکنه لک بینی داری؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

عزیزم من تازه سقط کردم دکترم گف باید کوتاژ بشی ولی من قبول نکردم خودمو بستم ب دم کرده زعفرون وپونه بعد ی ساعت دردام شروع شد همش افتاد بعد ۳ روز رفتم سونو گفت رحمت تمیزه تمیزه هیچی نمونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعالیت کن پاشو برقص تند فعالیت سنگین کن بیفته‌ نه ب این زودی عفونت نمیکنه لک بینی داری؟

اره! 

فعالیت دارم وسط اسباب کشیو تمیز کاریم! کلی وسیله سنگین بلند کردم! 

خونمونم طبقه چهاره! میرم میام! 

12 تا میزو خوردم تواین چند وقت و ارگنوین و یه عالمه داری سنی سیاه دونه و عسل و زعفرون و کلی جوشونده بعلاوه ورزش سنگگگگگگین! 

هیچی 😔 تکون نخورده همون قدی هم هست 

ده یازده هفته! پوچ بودم 

دوتا دکتر طب سنتی رفتم با کلی دارو 

قرص میزو میخوردم دردم شروع میشد میرفتم باشگاه ورزش کلی پیاده روی... 

12 میزو زیر زبونی و واژینال! زبونم و گلوم اینقدر زیر زبونی گذاشتم ملتهب بودن هیچی نمیشد بخورم

من تازه بعدکورتاژ بقایاداشتم باسه تاپریودی کاملا دفع شد 

ببین من همین جوری از اون روز یا خونریزی دارم یا لکه بینی! تیتر بتام اخرین بار 3 بوذ.... نمیدونم کی پریود میشم! 

هفته دیگه میشه نزدیک شصت روز 

نذار زیاد بمونه تو رحمت بلاخره بافت مردست دیگه ضرر داره برو سریع کورتاژ کن اگه نمی افته خودش

نمرده میگن عروق داره! 

5 تا دکتر رفتم دوتا گفتن کورتاژ

دوتا گفتن صبر کن پریود شی 

یکی هم دوباره میزو داد گفت اگر نیوفتاد کورتاژ