2777
2789

منم همین زودپزو دارم اما هیچوقت نتونستم باهاش برنج درست کنم یه بار باهاش برنج درست کردم افتضاح شد همش چسبیده بود به هم! چند خریدی؟ از منطقه آزاد خریدی؟ ولی زودپز خوبیه

مبارکه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مال جهازمه

منم مال جهازمه. ولی از منطقه آزاد خریدم برای منم دفترچه فارسی نداشت

راضیم ازش

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

کلا تاحالا کار با زودپزو ندیدی؟ هییییچیشو بلد نیستی؟

نه عزیزم

سلام عزیزم. ببخشید این چند روره مهمون داشتم نتونستم جوابتو بدم

ببین عزیزم مثلا برای پختن خورش اول خورشتو توی زودپز میریزی و بعد به همون مقداری که میخای آب داشته باشه توش آب میریزی چون توی زودپز مقدار آب غذا کم نمیشه. 

بعد برای بستن در زودپز حواستو جمع کن که درشو درست ببندی چون اگه اشتباه ببندی گاز توش جمع میشه و درش میپره و داستان میشه. پس دقت کن. 

برای بستن درش دستگیره روی در رو به سمت قسمت 1 قرار میدی و بعد میپیچونیش به سمت خودت. وقتی بسته میشه قشنگ صدای جا افتادنشو میشنوی  

وقتی بسته میشه اون قسمتی که جلوش فلش زدم میزنه بیرون( اون میله کوچیک فلزی رو میگم) 

وقتی درشو بستی اون سوپاپ شماره 3 رو بچرخون و سرشو به سمت پایین (یعنی به سمت چپ زودپزت قرار بده) حالا به برق وصلش کن. و مثلا روی گوشت یا مرغ یا نخودلوبیا قرارش بده. یعنی دکمه گوشت رو فشار بده. یه مدت کمی مثلا یه ربع یا نیم ساعت طول میکشه تا آبش جوش بیاد وقتی آبش جوش بیاد یه صدای فیشششش میده و صداش قطع میشه. درست همون موقعی که صداش قطع شده شمارشگرش شروع به کار میکنه. مثلا بدای گدشت از 15 دقیقه شروع به چشمک زدن میکنه و هی دقیقه به دقیقه شمارشگرش کمتر میشه تا وقتی که صفر دقیقه بشه. وقتی صفر دقیقه شد سه تا بوق میرنه. بعد شما سوپاپشو آروم آروم به سمت لالا یعنی به سمت راست میچرخونی و گاز داخل زودپز خارج میشه. وقتی گاز داخلش خارج شد میتونی درشو همونجوری که بسته بودی به سمت شماره 1 بچرخونی و بعد هم بازش کنی. تا وقتی که گازش خارج نشه درش باز نمیشه. 

دیگه اینکه بطور کامل میشه بعنوان یه قابلمه ازش استفاده کرد یعنی از همون اول کار با در باز روشنش کرد و مثلا دکمه گوشتشو فشار داد و توی پیاز و گوشت و ... رو سرخ کرد و بعدم توش اب ریخت و درشو بست و گذاشت بپزه ولی من خودم فقط موقع پخت موادو میریزم توی زودپز چون ظرف زودپزم حالت تفلون داره و اینجوری عمرش بیشتر میشه. 

الان توی این عکس در زودپز بسته شده و اون زایده فلزی که دورش خط کشیدم به داخل فرورفته(کوچیک شده)

آها راستی با در باز هم میشه روشنش کرد. اما مثلا اگه با در باز روشنش کنی و مثلا دکمه پخت گوشت رو فشار بدی دیگه چون درش باز هست بعد از 15 دقیقه خاموش نمیشه و بوق نمیزنه و همینجوری به کارش ادامه میده و غذات قل میزنه و باید حواست باشه که غذات نسوزه

ولی با در باز کار کردنش واسه مواقعی که مثلا آب سوپ یا خورشت زیاد شده و دیگه نمیخای به یه قابلمه دیگه منتقلش کنی و ترجیح میدی توی همون زودپز آبش بخار بشه خیلی کاربردیه. 

منننن دیگه اینکه بعد از پخت غذات میتونی اون صفحه ای که داخل درش هست و بکشی بیرون و درش بیاری و بشوریش. 

دیگه اینکه موفق باشی و غذاهاب خوشمزه بپزی