2777
2789
عنوان

خزپارتی😐😝

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 24 پست
وااای خدایااا چقد باحاله😂😂😂تاحالا نرفتم خیلی خوشحالم

خیلییی. من مجردی میرفتم. خیلی میخندیدم. دوستم ی بار ی پیرهن گشاد بنفش با گلای سبر پوشیده بود.....از تاناکورا خریده بود😂😂😂😂😂

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هم این لباس ها هست که مامان بزرگها میپوشن گلداره ازاوناهم بپوشی خوبه چون تو عکسات قشنگ میشه  ...

احتمالا باید برم از مامانبزرگم بگیرم داره ازونا دمپایی توالتشونم ازین قدیمیاس ببرم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
خیلییی. من مجردی میرفتم. خیلی میخندیدم. دوستم ی بار ی پیرهن گشاد بنفش با گلای سبر پوشیده بود.....از ...

😂چ عکسایی بشع

من تاحالا نرفتم خیلی دوس دارم ببینم چجوریه😄

حالا میری میبینی ....خیلی خودتو خز نکن چون میگن خزپارتی ولی صاحب های مجلس لباس های قشنگ ولی مدل خز تن میکن.....کلیپس بزرگ هم اگه داری بزن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
😂چ عکسایی بشع

دقیقاااا. راستی اسپره مو ام خوبه. موهاتم میتونی فوکول کنی و کلیپس گنده ها بود‌ ، از اونا بزنی😂

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دقیقاااا. راستی اسپره مو ام خوبه. موهاتم میتونی فوکول کنی و کلیپس گنده ها بود‌ ، از اونا بزنی😂

اخ راس میگی یه کلیپس دارم اندازه تایر ماشین😂حتما میبرم

احتمالا باید برم از مامانبزرگم بگیرم داره ازونا دمپایی توالتشونم ازین قدیمیاس ببرم

ن دمپایی قشنگ گلداربپوش میگم ک خیلی خزنکن اسمش خزپارتیه دلیل نیس انقدر ضایع بشه ادم

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
ن دمپایی قشنگ گلداربپوش میگم ک خیلی خزنکن اسمش خزپارتیه دلیل نیس انقدر ضایع بشه ادم

اخه الانم میترسم اسمش الکی باشه بقیه خوب بیان

اخه الانم میترسم اسمش الکی باشه بقیه خوب بیان

ن گلم کسی خوب نمیاد چون وقتی دعوت میکنن خزپارتی همه باید همینطور بیان .....اگه قشنگ بیان صاحب مجلس بیرونشون میکنه بابا