2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 45 پست
انشالله اصلا فک نکنید به این مسائل.من حتی پریدهام شدیدا نامنظم بود.پنج سال هم پیشگیری کرده بودم.

من همش میترسم خداتنبیهم کنه بهم نینی نده.آخه یه بار عمدی انداختمش😔😱😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم اضافه وزن دارم...۷۰ کیلوام😔 از وقتی تیرویید و کیست گرفتم وزن اضافه کردم

از الان بیوفت دنبال درمان پروسه طولانیه حتما پیش یه دکتر خوب برو الکی دکتر عوض نکنی

میگم چجوری کم کردی؟باورزش؟

ورزشه جدی ک نه

کپسول اسلیمکس و کم خوراکی

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
سقط باید میکردم رو جنین اثر منفی داره و عقب مونده میشه یا قناص 

یا خدا😐😐من دوماه پیش تو صورتم ی تزریق انجام دادن بخاطر التهاب ولی دوزش کم بودو یبار بود بعدش اصن نرفتم و دیگه باردارم شدم...یعنی اونم خطرناکه؟

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
اره من . ولی سقطش کردم دلیلشم .....

دلیلش چی بود؟ بخاطر این2تا مشکل بود؟ 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
یا خدا😐😐من دوماه پیش تو صورتم ی تزریق انجام دادن بخاطر التهاب ولی دوزش کم بودو یبار بود بعدش اصن ن ...

نه شما مزوتراپی کردی اونم ی جلسه اصلا فایده نداره ... فکر کنم تو صورت شما دپومدرل تزریق کردن اصلا خطر ناک نیست این دارو ضد التهابه و عوارضی نداره خیالت راحت 

مزوتوراپی هر ده روز یا هر دوهفته باید انجام شه تاتاثیر بذاره 

راکوتان کلا یک داروییه ک عوارض وحشتناکی داره ولی پزشکا چیزی نمیگن ب بیمار ...  مثلا تمایل ب خودکشی . تاری دید .اختلال تو کارکرد کلیه و کبد خشکی پوست و لب ... خشکی گلو . مشکلات تنفسی وسقط جنین .کسی ک این دارو استفاده میکنه تا ۶ ماه بعد از استفاده از دارو حق بارداری نداره 

نه شما مزوتراپی کردی اونم ی جلسه اصلا فایده نداره ... فکر کنم تو صورت شما دپومدرل تزریق کردن اصلا خط ...

خدا خیرت بده تا جواب بدی مردمو زنده شدم اسشم شبیه راکوتان بود ولی نمیدونم چی بود باید تماس بگیرم باز بپرسم با سوزن نازک و دوز خیلییی کم میزد و یکبارم زد ... ولی ممنون خیلی آرومم کردی

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
دلیلش چی بود؟ بخاطر این2تا مشکل بود؟ 

نه عزیزم ... ی چیز بذار بهتون بگم  خیالتون رو راحت کنم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته ...  من شوهرم واریکوسل نوع ۴ داشت . خودم پلی کستیک و زخم و عفونت ولی باردار شدم .

یکی از اقوام با وجود فیبروم و ناراحتی قلبی شدید ک دکتر گفت بیرون اومدنش از اتاق عمل ۳۰ درصده نمیذاشت باردار شن ..اخر باردار شد و خدا بهش بعد ۸ سال ی دختر داد بعد ۱۵ سال بعد از دخترش باز ی پسر بهش داد .

یکی دیگ از اقوامون ۱۱ سال بچه دار نشد ..بعد ۱۱ سال بچه دار شد گرچندپدربچه زیاد بالاسرش نموند و فوت کرد ولی باز خواست خدا بود ک ب دنیا بیاد. اگر چیزی نمیشه خواست خدا نیست و اگر میشه خواست خداست ...انقدر ب خودتون عیب نبندید و فاز مثبت بگیردو انرژی بد از خودتون دور کنید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792