2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 45 پست
من برعکسه شوهرم از خداشه من دوست ندارم اصلا بچه دار شم...نه علاقه به بچه نه به زایمان نه ب هیچی دارم ...

شوهرمم اصلادوست نداشت.منم چون مشکل داشتم خیلی علاقه نشون نمیدادم.ولی گفتم بازنا دیرنشده کار کنم.امشب راضی شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من پلی کیستیک نبودم سالمم ۱۹ کیلو هم کم کردم روزی ۳ تا هم گلوکوفاژ خوردم تا الان ۷ ماهه حامله نش ...

میشی نگران نباش اگه میتونی عکس رنگیم بده خیلی خوبه...من هشت ماه بعد رژیمو عکس رنگی باردار شدم

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
عزیزم حتما تیروییدت رو درمان کن.برای پلی کیستیک هم درمان شو هم وزن کم کن.به امید خدا زودی مامان بشی

تیروییددرمان نداره فقط کنترل میشه.امیدوارم بتونم حامله شم

اره من دارم الان ک نمیخوای باردار شی حتما یه مدت جلوگیری بخور تاثیر داره ک بعد راحت باردارشی وزن خیل ...

یکم اضافه وزن دارم...۷۰ کیلوام😔 از وقتی تیرویید و کیست گرفتم وزن اضافه کردم

کلادرمان میکنه یعنی؟

واس من ک شد

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84