با سلام توروخدا بیاین کمک من تنبلی تخمدان داشتم عادت مرتبی داشتم تحت درمان بودم و چند ماه در اقدام بارداری تا این ماه ک قرار بود سوم پری بشم نشدم ده روز بعداز موعد پری بی چک زدم مثبت امروز از صبح لکه بینی داشتم گفتم شاید بی بی چک اشتباه باشه و پریود شدم همونجا دوباره گذاشتم مثبت شد الانم نگرانم نکنه بازم کاذب باشه یخورده بیشتر شده خونریزی میگم پریوده باز میگم نه نگرانم ضایع بشم واین همه مراقبت دارن میکنن ازم خجالت زده بشم فردا جواب ازمایشم میاد هرکی هرچی تجربه داره لطفا برام بگه ممنون اگه بد نوشتم ببخشید نگرانم چون...
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
ببین از نظر من که حامله ای چون بی بی چک دوبار اشتباه نمیکنه.اینم لکه بینی تو بارداری هست.حتما برو جواب آزمایشتو بگیر برو دکتر شیافت بهت بده.نزدیکی هم نداشته باش فعلا
عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
این همه استرس خیلی بده برات،به محض دیدن لکه باید استراحت مطلق میدادی به خودت و میرفتی دکتر تا شیاف بده بهت،اگر عدد بتا بالای 1000 بود احتمال خیلی خیلی زیاد دکتر بهت شیاف میده، فقط استراحت استراحت استراحت، من بچه اولمو سر اینکه اطلاعاتم کم بود از دست دادم ولی سر دومی خداروشکر درجا به خودم استراحت دادم خوب شدم ان شالله برای تو هم مشکلی نباشه