2821
2789
عنوان

لطفا بیایید

123 بازدید | 24 پست

سلام.شما اگه کسیو تو سایت بشناسید به روش میارید که شناختینش؟؟؟...

اینارم در نظر داشته باشید که طرف کلی درددل و غیبت کرده و نمیخواد کسی خبر دار بشه...

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن چرااا..بگم بهش درحالیکه ناراحت میشه از اینکه شناخته بشه

اره همینطوره..من خیلی میترسم کسی از خانواده شوهر منو بشناسه😒😞

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

ن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
عکس العملت؟

منکه مجردم.عکس خودمو کنار ماشینم گذاشتم هم ازماشین هم پلاکم شناساییم کرد😂😂😂خواهر زاده زن داییم.هیچی خوشو بش کردم باهاش عادی.ولی تو خصوصی بهش گفتم جلو کسی نگه خیلی ضایس😁

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز