2777
2789
عنوان

سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 2966 بازدید | 27 پست

اگه دوره هات بالای 27 روز هست طبیعیه که تاحالا تخمکت آزاد نشده. سایز فولی هم خوبه نهایت یکی دوروزه دیگه ازاد میشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوره هات بالای 27 روز هست طبیعیه که تاحالا تخمکت آزاد نشده. سایز فولی هم خوبه نهایت یکی دوروزه د ...

ماه قبل پنج روز واین ماه دوروز تاخیرداشتم بنظرتون دوره هام میشه چند روزه؟؟؟

مثلا باید پنجم پریود میشدید با پنج روز تاخیر دهم پریود شدید؟؟؟ اینجوری 35 روزه شدید ولی دوره هاتون بهم ریخته نمیشه گقت دوره هاتون 35 روزه است . اگه بالای 30 باشه دوره هاتون؛ تخمک گذاری میشه روز 15 تا 17 دورتون

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

باید از روز اول قاعدگی روزهارو بشمری دقیق  دستت میاد. 

من خودمم از رو تقویم میشمرم که تاریخ پری بعدی دستم بیاد 

باید از روز اول قاعدگی روزهارو بشمری دقیق  دستت میاد.  من خودمم از رو تقویم میشمرم که تار ...

الان ماشین حساب تخمک گذاری زدم،نوشته ۲۱تا۲۷بهمن زمان تخمک گذاری البته دوره هامو زدم ۳۷روزه

نمیدونم بخدا گیج شدم

الان ماشین حساب تخمک گذاری زدم،نوشته ۲۱تا۲۷بهمن زمان تخمک گذاری البته دوره هامو زدم ۳۷روزه نمیدونم ...

نه زودتر میشه چون فولیت بزرگه. نهایت دوروز دیگه است

حساب کردم از ماه قبل تا این ماه شد ۳۳روزه زدم ماشین حساب زده ۱۹تا۲۵بهمن مرسی عزیزم  شما باردا ...

نه عزیزم .منم اقدامم