2777
2789
نه متاسفانه.پلیس گفت اگر دوربین هم باشه درصورتی میتونیم پیداش کنیم که اشنا باشه وگرنه اگر غریبه باشه ...

داداش منم ۵تومن گوشیشوزدن ۱ماه پیش پیدانشدکه نشدگفتن نمیتونیم پیداش کنیم  

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من قدم ۱۵۶ وزنم ۶۲😐😐😐 خیلی چاقم بنظرت؟

خیلی نه ولی ۹ تا ۱۰ کیلو

الان من ۱۶۶ وزنم ۵۷

شما حساب کن

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
میشه بگی ازاردیبهشت تاالان چن کیلوکم کردی؟ توان حساب ندارم☹

۲۸ کیلو

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
استارتربرای امضات پنج تاصلوات فرستادم

میشه برای من هم بفرستی خیلی لازم دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

افرین . از.   ادمای با اراده خیلی خوشم میاد

مرسی عزیزم

به خودم باشه دوست دارم ۵۶ یا ۵۵ بشم اما همسرم نمیذاره میگه محو شدی خوب نیست خیلی

من همسرم فقط بادمجون نمیخوره که دخترمم نمیخوره رو اعصاب چون من خودم عشق بادمجونم هر وقت درست کنم بای ...

آی دمت گرم مامانم مونده بود شام چی بذاره پستتو دیدم گفتم بادمجوووووون درست کنه 😝😋😋

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳