2777
2789
عنوان

یک سالگی عضویتم😍😍😍

119 بازدید | 13 پست

ممنون نی نی سایت عزیزم 

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81 

مبارکه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۴تا کاربری درست کردم تا الان برای من فقط پیام اخطار وتنبیه میفرستن اونوقت

آخه نه تبریکی

نه واریزی

نه اطلاع رسانی گوشت منجمدی

نه بسته حمایتی

یعنی تو روحت نی نی سایت😅

برا همه میفرستن تبریکو

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرشون امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدشون امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشدن و عین جدشون شهید شدن، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه خوبی باش بچه های بالا میبینن میفرستن

واقعا ما بچه های خوبی بودیم

هيچ وقت يادت نره كه اينم ميگذره!🕸   عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه81