2777
2789
عنوان

لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 17 پست
خدارو شکر امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی  وزن کم کردن رو کنار بذار تمرکز کن روی سایز کم کردن ...

اره میدونم.اخه من در رسیدن به ۶۵ یه جایزه خیلی مهم پیش شوهرم دارم برا اون عجله دارم بعد ۶۵ دیگه ورزش حرفه ای و تمرکز روی کاهش سایز.

اره میدونم.اخه من در رسیدن به ۶۵ یه جایزه خیلی مهم پیش شوهرم دارم برا اون عجله دارم بعد ۶۵ دیگه ورزش ...

آها. بحث جایزه گرفتن 😄پس حق داری این همه عجله میکنی 

خب قبل از خوردن های بای یکم به جایزه فکر میکردی 😉😅😅

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها. بحث جایزه گرفتن 😄پس حق داری این همه عجله میکنی  خب قبل از خوردن های بای یکم به جایزه فکر ...

فکر کردم .خییییلی یه هفته دارم بش فکر میکنمو بیخیال های بای عزیزم میشم .نمیدونم الان یهو چم شد.از جاییم که یمدته شیرینیجات نخوردم .و در حد یه خرما بوده میترسم بدنم زودی جذبش کنه