2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

207 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تو هفته چهلم دکتر معاینه کرد گف یه انگشت دهانه رحمت بازه راه حلی چیزی دارید زودتر باز بشه،نگید طبیعی نیار و..... تو دلم خالی نکنید اگه راهکار دارید ممنون میشم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای به منم گفتن یکشنبه بیا  از ترس دارم میمیرم شما استرس نداری

کل فرایند زایمان معمولا هشت نه ساعت بیشتر طول نمیکشه 

واقعا ارزش داره به خاطر یه نصفه روز دردی که قابل تحملم هست اینقد به خودت استرس وارد کنی !!؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
کل فرایند زایمان معمولا هشت نه بیشتر طول نمیکشه  واقعا ارزش داره به خاطر یه نصفه روز دردی که ق ...

اولی 11ساعت درد شدیییید داشتم خیلی بد بود الانم هرشب خواب زایمانو میبینم شما زایمان کردین

اولی 11ساعت درد شدیییید داشتم خیلی بد بود الانم هرشب خواب زایمانو میبینم شما زایمان کردین

چقد زیاد بوده من دکتر گف اگ آمپول فشار بزنیم نیاد سزارین میشی،یعنی برا منم اینقدر صبر میکنن

شما که بار دومته زایمان میکنی به نظرم دیگه ترسیدن معنی نداره !! کلی تجربه داری ... 

الان باید بیای بقیه رو راهنمایی کنی

شما که بار دومته زایمان میکنی دیگه ترسیدن معنی نداره!!  کلی تجربه داری ...  الان باید بی ...

اتفاقا اون موقع خبر نداشتم الان که میدونم قراره چی به سرم بیاد دارم دیوونه میشم 

چقد زیاد بوده من دکتر گف اگ آمپول فشار بزنیم نیاد سزارین میشی،یعنی برا منم اینقدر صبر میکنن

اره خیلی زیاد بود 12شب بستری شدم 5صبح امپول فشارو زدن 4بعد از ظهر دنیا اومد

اتفاقا اون موقع خبر نداشتم الان که میدونم قراره چی به سرم بیاد دارم دیوونه میشم 

سخت نگیر !! 

آدم که هرروز نمیخواد زایمان کنه 

تو عمرت یه بار دیگه نهایتا دوبار تجربه ش میکنی 

که اونم خوب یا بد بالاخره میگذره ....